Odebrání dudlíku - problém se spaním...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
28.6.15 14:22

Příspěvek se neotiskl celý. Nicméně ve zkratce - vy jste jeho, jeji máma, pokud myslíte, že nenastal ještě ten čas a že je spíš ku prospěchu mu cumlik nechat nebo vrátit, tak to udělejte. Neznám dospelaka, který by usinal s dudlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.6.15 14:22

@Persie já radu nemám..malá přestala používat v roce (mívala jen na spaní). Nějak mi nejde na rozum, že když už celý rok byl bez dudle, proč jsi ho s ním v roce „seznámila“? Trochu jsi vám tím zkomplikovala život :nevim:

Edit: aháá já čtu že měl cumel od roka na spaní (pochopila jsem to tak, že do roka ho neměl vůbc..) tak to nic..neporadím :think:

• Citovat
  • Upravit
38
28.6.15 14:24

Veruli, on měl cumel jen na spaní od cca roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 14:25

Teda, zase se neotiskl celý i ten druhy prispevek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 14:27

V pohodě :oops: ne, teď už radu nepotrebuji. děkuji. Jen jsem chtěla napsat svůj názor a rozhodnutí pro ostatní Maminky, které tapou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 14:29

Nechá! e mu ho do nástupu do školky. Tam uvidí, že ho děti nemají taky- už teď mu to říkám, tak se ho jisté vzdá líp. navíc bude tak unavený z jiného režimu, že snad usne řád i bez nej ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 14:35

Bilancovala jsem hodně jestli vrátit nebo vydržet.. On po něm neplakal, nerval, jen se Boha nemohl zklidnit, aby pokojně usnul..už jsme pak i na něj houkali, kriceli, aby okamžitě lehl a spunkal..3/4 hodiny byla normalka.. :zed: takže naše rozhodnutí jest vrátit s těmi zuby - bracha měl cumel do 8 let! :twisted: zubarka chválí jeho zuby dodnes a tenkrát byla jedna velikos siditek, zadne speciální a u mě mami pořádně nevzpomíná na dudlani a kazy mám i na př. zubech, nosila jsem rovnátka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.6.15 14:38

@Persie já osobně nevidím souvislost mezi zuby a cumlem, malá má křivé spodní mléčné, přitom téměř cumel neměla a jak říkám, v roce už úplně vysadila..má to dědičné po tátovi. Ale je to psychická past, osobně jsem proti dudlíkům v tak pozdním věku. Každého věc, ale pak teda lituju ty učitelky ve školce že to budou řešit za rodiče :nevim: jste málo zásadoví. nebude a hotovo, s dítětem se nesmlouvá :roll: zvykne si.

• Citovat
  • Upravit
38
28.6.15 14:55

Verulicek, ne, opravdu se nebojím, že by jim dělal náš syn v této věci peklo..navíc, jak jsem psala, on o něm už nemluvil, neplakal, nevztekal se, ale to opravdu týrání, že nemůže zabrat, ikdyz vstával ráno v šest a ukládali jsme ho klasicky večer ve 20h. Tak to bylo 5 dni a všichni jsme z toho byli podráždění.. Jinak si nemyslím, že bychom byli nedůslední rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 16:08

Synek se vzbudil po dvou hodinách odpo spánku, je vyspany do růžova, spokojený.. Ty dny bez dudla a spánku, začal být v tuto hodinu již unavený a do 19.-20.h daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 16:13

Dudel leží bez problemu v postylce a my jdeme s pohodovym ditetem ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.15 16:14

Krásný den všem.