Odehnala jsem partnera

Anonymní
27.9.20 13:12

Odehnani se od partnera

Partner mi rekl, ze jsem ho od sebe uplne odehnala a nejak se s tim nechci vyrovnat a prijmout to. Ma hodne prace, malo se vidame a zname se par mesicu. Tlacila jsem a byla urputna, ted uz vim, ze kazdy potrebuje mit svuj prostor a tim ze se vice nudim, protoze mam spoustu volneho casu se toto stalo. Jak tohle napravit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
27.9.20 13:19

Promin, ale to jsi tak rozmazlena, ze potrebujes kasparka, aby te bavil, a kdyz se na to kasparek vykasle, tak si budes dupat nozickou, ze to nemuze byt pravda?

Zkus nejakou praci, aby ses mene nudila :roll:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
27.9.20 13:21

Nijak, nekdy mame jen jednu sanci a kdyz ji prokoucujeme, mame po ptakach ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.20 13:22
@PaníKadrnožková píše:
Promin, ale to jsi tak rozmazlena, ze potrebujes kasparka, aby te bavil, a kdyz se na to kasparek vykasle, tak si budes dupat nozickou, ze to nemuze byt pravda?Zkus nejakou praci, aby ses mene nudila :roll:

Ano, ta uz se mi konecne rysuje. Ale me spis zajima, jak se da tohleto spravit.

• Citovat
  • Upravit
6426
27.9.20 13:32
@Anonymní píše:
Ano, ta uz se mi konecne rysuje. Ale me spis zajima, jak se da tohleto spravit.

Zkoušela sis o tom s ním promluvit? Je to od něj definitivní rozchod nebo ti jen řekl, co mu vadí? Pokud rozchod, tak se s tím smiř a příště se chovej jinak. Pokud ti to jen řekl, tak máš šanci se napravit. Stíhačku, co pořád něco vyčítá, nechce nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.20 13:37
@ZuzaM píše:
Zkoušela sis o tom s ním promluvit? Je to od něj definitivní rozchod nebo ti jen řekl, co mu vadí? Pokud rozchod, tak se s tím smiř a příště se chovej jinak. Pokud ti to jen řekl, tak máš šanci se napravit. Stíhačku, co pořád něco vyčítá, nechce nikdo.

Uplne to ukoncene asi neni, napsal mi, ze jsem vubec nejsem spatna, ze naopak velmi prijemna. A ze to neni jen o jednom nedorozumeni. Chce to vice klidu a netlacit na pilu.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
27.9.20 13:57
@Anonymní píše:
Uplne to ukoncene asi neni, napsal mi, ze jsem vubec nejsem spatna, ze naopak velmi prijemna. A ze to neni jen o jednom nedorozumeni. Chce to vice klidu a netlacit na pilu.

Tak se uklidni a netlač na pilu, no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27.9.20 14:17

Najdi si nějaké koníčky (pokud ještě nemáš). Dospělý člověk by se měl umět zabavit sám a pomůže Ti to… budeš se soustředit na danou činnost a ne na to, kdy naposledy odepsal apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.20 14:18
@Citronella Lemonová píše:
Najdi si nějaké koníčky (pokud ještě nemáš). Dospělý člověk by se měl umět zabavit sám a pomůže Ti to… budeš se soustředit na danou činnost a ne na to, kdy naposledy odepsal apod.

Jojo pravda :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí