Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám asi hodně hloupý dotaz,ale zajímalo by mě, jestli vám třeba manžel nebo partner odepisuje pokaždé na vaši SMS - když něco potřebujete nebo píšete jen tak…Nebo když jste se před tím třeba pohádali a pak mu následně píšete třeba druhý den..Jesli na to reaguje a nebo to přejde jen tak jakoby bez odezvy…Díky za odpovědi ![]()
Ano odepisuje.Samozřejmě ne okamžitě,protože pracuje,ale odepíše.
tak mi neodepisuje na každou,pak říká,že si toho nevšiml,ale já myslím,že se mu nechce odepisovat.Tak mu už ani nepíšu,protože jak neodepíše tak mě to štve ![]()
Většinou odepisuje sms s textem „OK“. Prý abych věděla, že o sms ví, ale mě štve, že vyhazuje peníze za sms kvůli 2 písmenkům, už jsem mu říkala,že ať raději nepíše vůbec ![]()
odepisuje na každou i když jsme rozhádaný ale napíše až když má čas
Ten můj odepíše třeba až po hodině, a když mu odepíšu znovu už třeba nenapíše celej den dokud je v práci. A taky neodepisuje když se mu nechce ![]()
Ahojky,
manželovi zas až tak moc často nepíšu, on hodně přes den jezdí po opravách po Praze nebo po republice, takže nemá na nějaké esemeskování čas, když už mu ale někdy něco potřebuju sdělit a zprávu mu pošlu, tak taky ve většině případů odpoví „ok“.
Odepisuje na každou a nebo volá. Ale ne třeba hned, jak mu SMSka přijde, ale až když má volněji. A stejně tak i když jsme rozhádaní. Ještě se mi nestalo, aby mi neodpověděl.
![]()
neodepisuje, protože všeobecně se mu nechce psát sms, děsně mu trvá než to nadatluje, takže když je to nutné, rovnou volá. Já mu do práce ani nepíšu, stejně to najde většinou až přijede domů.
Taky mu moc často nepíšu, spíš takový informativní, jako že má něco koupit, nebo že já někam jdu… To neodpovídá. Když je někde pryč, tak mu většinou volám, někdy napíšu, kde je, kdy se vrátí, to pak většinou odpoví.
Když si s ním chci třeba během dne trochu pokecat, tak mu volám.
Odepisuje z 99% hned i když má moc práce, každý den si pošleme několikrát jen usměváčka, nebo ,,pusu,, a když končí v práci tak písne že už jede
je zlatý
Neodepisuje… vím, že nerad píše. Takže jen tak mu nepíšu, vidíme se každý den… a když jsem někde déle pryč, tak raději zavolám. A pokud něco potřebuju, tak formou sms posílám jen to na co neočekávám odpověď, nebo informace, které je nutno „zapsat“ a pak stejně zavolám co je potřeba udělat.
A upřímně, já taky na sms neodpovídám ![]()
Neodepisuje,vim ze nerad datluje,on radeji zavola,ale chodi za malou denne tak pros si furt psat.
My si radeji volame,nez piseme,clovek vyridi vse rychleji a vyridi toho i vic.