Funguje manželství bez lásky?

1764
22.6.10 11:43

funguje manželství bez lásky?

Stratila jsem lásku svého manžela, zamiloval se do jiné, ale opustit nás nechce, máme spolu roční dvojčátka. Nic s ní nemá, ale nemůže ji dostat z hlavy. Jenže copak může fungovat rodina bez lásky? Měsíc předstíral, že mně miluje, abych ho nevyhodila, jenže já na to přišla že to jen hrál. Ale odejít nechce, přeje si aby mě znovu miloval, aby jsme byli všichni znovu štastni. Ale jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1764
22.6.10 11:49

Jinak manžel si mě prý hrozně váží pro to co vše dělám pro naše děti, jenom prostě zblbnul, zamiloval se a neví jak z toho ven. Už si ani nepíšou, jde jen o to ji vyhnat z hlavy a jestli mě ale dokáže znovu zase milovat.
Myslím, že dokážeme spolu žít hezky, nikdy jsme se nějak nehádali, jde jen o ty city jeho. Takže se ke mně vůbec nemá (pusa, objetí, sex…nic).
Prý udělá cokoliv budu chtít. Což asi těžko, já chci aby mě miloval a citům člověk neporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
22.6.10 11:53

Regy, zkus dát manželovi trochu času. Podle toho co jsi o něm psala, mu na vás očividně záleží. Ono občas prostě takové poblouznění může přijít a potom to nějakou dobu trvá, než se z toho dotyčný vyhrabe. Chápu, že to pro tebe určitě není jednoduché, ale řekla bych, že spolu máte moc hezký vztah. Abych řekla pravdu, tak mám pocit, že manžel ani není zamilovaný, jako spíše poblouzněný - poznal něco jiného, a to ho lákalo, ale vyprchá to a pozná, že stejně stále miluje tebe.
(Já i můj manžel jsme si kdysi oba prošly něčím podobným :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.6.10 12:02

tterka napsala jsi to tak hezky. Jsou sice věci co mu třeba vadí (abych někam vyrazila s kamarádkami, vždy si přál baráček a máme byt…) ale jsou to maličkosti jak sám řekl. Jinak nám bylo spolu hezky, spíš s příchodem dětí se ten vztah nějak ochladil, přestali jsme si povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.6.10 12:07

Přesně tak. Souhlasím s názorem Terra.
Chce to čas.. Ještě bych k tomu možná přidala více péče o sebe samou. Aby měl před očima, koho vlastně má doma:). Protože z vlatsní zkušenosti vím, že na tohle se lehce s dětma zapomíná. Ale určitě máte víc jak 99% šanci na znovuobnovení vaší lásky:)- tedy spíše té jeho. Taky v tom vidím jen pomatení smyslu, možná nějaká vyhlídka určité změny. A to, že si ani nepíšou a pod. je jen ten největší důkaz. Držím palce:) a vůbec to nevidím špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
22.6.10 12:08

Regi, že už jsi tady měla jednu diskuzi..? Mám pocit, že jsme většinou říkaly, že to přejde a on sím rád přileze. Kdybys zvládla být tvrdá, bylo by to nejlepší. Mluvit s ním jen o dětech, neprojevovat žádné city, případně naznačovat, že se objevil nějaký dávný „kamarád“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.6.10 12:10
Lakynka píše:
Přesně tak. Souhlasím s názorem Terra.
Chce to čas.. Ještě bych k tomu možná přidala více péče o sebe samou. Aby měl před očima, koho vlastně má doma:). Protože z vlatsní zkušenosti vím, že na tohle se lehce s dětma zapomíná. Ale určitě máte víc jak 99% šanci na znovuobnovení vaší lásky:)- tedy spíše té jeho. Taky v tom vidím jen pomatení smyslu, možná nějaká vyhlídka určité změny. A to, že si ani nepíšou a pod. je jen ten největší důkaz. Držím palce:) a vůbec to nevidím špatně.

A s tím povídáním atd. Mám 11měs holčičku a staršího syna. Přesně vím, o čem mluvíš, přišlo to i u nás u obou dětí. Ty se věnuješ dětem, maximálně jak to dokážeš, což je super, ale vlastně to ubírá tomu vašemu vztahu. Proto je fajn si najít spešl čas jen a jen pro vás. Procházky, večerní filmy, kdy budete probírat herce:D a podobně. Zkus koupit flašku vína, dejte si večer, přichystej nějaký dobrý jídlo.. JEN TAK:), určo jako dřív. Trošku bych asi vracela ty situace, při kterých vám vlastně bylo skvěle třeba před dětma. Chce to se jen naučit skloubit děti a vztah:) a ono to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.6.10 12:14

Lakynka on to sice ukončil, ale jen kvůli mě, z vlastní vůle to neudělal, ona to ale pochopila, jenže on ji od té doby poslal pár sms, že ji má plnou hlavu i srdce. Na to jsem po měsíci přišla, jinak by mi asi dál lhal a předstíral že mně miluje…Možná kdyby ona reagovala na jeho sms, tak by to bylo asi jinak a dál by pokračoval v tom jejich poznávání a nakonec by nás třeba opustil. Takhle ale ona už nemá zájem, ale on je pořád do ní zblblý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.6.10 12:15

jenže já se snažila poslední měsíc aby nám bylo spolu hezky, jenže to nějak nešlo, když má v hlavě ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.10 12:21

Ahoj,

dej tomu cas. My se dostali taky do slepe ulicky. S detmi v tomto veku je to celkem logicke vyusteni. Vsechnu energii venujes dvojcatkum. Ja se nakonec do sveho muze po dvou letech krize znovu zamilovala a nas vztah je uplne nekde jinde. Na slecnu casem muze zapomenout. Hlavne se snaz venovat sobe a vasemu vztahu a neodsouvej to na druhou kolej.
U nas to se slecnou zaslo ponekud dal, ale aspon si sam overil, ze by si nijak nepolepsil. Spis naopak. A z hlavy ji pak nemel problem dostat. Tim nerikam, ze to mas nechat zajit dal take. Je to dost napor na nervy, ale urcite bych mu pripsala kladne body, ze to jakoze ukoncili a nepokracuje to. Dal uz to zalezi jen na vas dvou.

S.

• Citovat
  • Upravit
3138
22.6.10 12:24

nevím, proč bys mu měla dolejzat, kupovat víno apod. Já jsem teda asi hrozná povaha, ale já bych ho naopak ignorovala. On udělal chybu a asi mu to, chudáčkovi, nedochází. On má co ztratit. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.6.10 12:25

jenže je problém, že jsem pesimista a nevěřím tomu, že by se do mě znovu zamiloval. člověk jak se odmiluje, tak těžko začne znovu milovat. je to jako ve vztahu které má za sebou, taky byl s holkou kterou miloval, rozešli se a našel si časem jinou, nevrátil se ke své bývalé…takže proč by se měl znovu do mě zamilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
22.6.10 12:26

však on se taky bojí, že ho vyhodím. Na jednu stranu bych to udělala, ale na druhou stranu ho moc potřebuju a miluju, ikdyž mi tolik ublížil. Přesto chci fungující rodinu. Ale musí mě milovat znovu, no? Jinak se asi utrápím… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.6.10 12:29

Když jsem byla s přítelem něco přes rok, seznámila jsem ho se svými kamarádkami (bydlel 200km daleko a tehdy se přijel ukázat mým rodičům :lol: ). Do jedné z nich se zamiloval. Ona je příšerná koketa, která by se s ním nevyspala,ale laškuje s každým. Ani nevíš, jak mi tehdá bylo, když mi z ničeho nic volal a ŘEKL! mi to, brečel mi do telefonu, že neví co má dělat, že mě nechce opustit, ale že mu prostě pobláznila hlavu. Ani nevím proč, neopustila jsem ho. Zpětně jsem se tomu ještě hodněkrát divila :mrgreen: , ale jsem ráda, že jsem ho nevyhodila. Možná proto, že to vybalil na rovinu mi přišlo, že i to, že mě opustit nechce, že to myslí opravdu vážně. Jsme spolu 8. rokem a máme ročního krásného synka. Nevím už, jak dlouho to trvalo, než to bylo zase ok, myslím, že tak půlrok určitě. Prostě jsme žili dál, nechala jsem ho s tím bojovat a nemluvili jsme o tom. V té době ke mě byl takový chladnější, ač se hrozně snažil to na sobě nedát zdát, já to prostě cítila.

Za mě tedy můžu říct, abys to nevzdávala. Ano, pobláznil se, ale my jsme přesně ten případ, kdy to ustál a nezničil náš vztah. O tom, že když si utřídil myšlenky, vše bylo jako dřív psát nebudu. Není to pravda.....bylo to ještě lepší. Najednou jsme si jeden druhého víc vážili a přišli „2. líbánky“, kdy jsme se do sebe opět zbláznili a byli fakt jak pubertální výrostci, co se pořád pusinkovali a drželi za ručičky.

Dle toho co píšeš bude ten tvůj podobný případ. Nechce tě opustit, pořád tě miluje (ne že ne), ale jeho cit je teď potlačený tím zmatkem, co v hlavě má. Dej mu čas, netlač na něj, nemluvte o tom, pokud sám nezačne a věř, že pokud to s vámi čtyřmi myslí opravdu vážně, tak se z toho dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.6.10 12:31

Já to víno nemyslela jako dolejzání, ale pokud by byl vztah jen nějak na bodu mrazu a z obou stran by bylo cítit, že se snaží, pak by to víno bylo fajn. Ale nevidím přímo do jejich vztahu.
KAždopádně zamilovat se znovu jde a jak už tu bylo psáno, vztah to posune někam dál. Jen nemůžeme chtít všechno hned. Můj si psal dost inti,ně s jednou paní… Taky to pak skončil. A nakonec i mlj táta mi řekl, že to mohl dělat jen z nějaké bezmoci. Že nevěděl, jak řešit situaci mezi námi. Což bych se u chlapů ani nedivila, že takhle přemýšlejí. Tak co zapřemýšlet nad tím, proč to vlastně udělal? Proč měl srdce otevřené pro někoho jiného… Ale všechno nezmůžeš ty sama, je to na vás obou. Ať udělal chybu on, to je teď asi jedno. Snažit najít si cestu k sobě byste asi měli oba. To je jen můj názor, můžeš to vidět jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí