Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@timeforce jak víš že mě miluje? Řekl opak.A ano to řekl i sám, že je zmatený že už to není jako na začátku
.Jenže to už nebude nikdy, nebo ano?
A jak se s tím mám smířit? S takovým pocitem asi nebudu umět fungovat.Jsem hodně emotivní člověk.
Tak tosnim prober ja svou zenu taky nemiluji co driv ale vazim si je dobra matka atd taky ji to moc nedavam najevo ale ta laska naka tam furt je nevymenil bych ji mate spolu decko?
@Anonymní píše:
@LadyLada flirtování po sms a neustálé vysedávání na pc a mobil v ruce a psaní si s „kamarády“ nebo nevím s kým. rozebírat se mi to moc nechce, ale s tímto souvisí hodně věcí. Pořád věřím, že v tom vážně není nikdo třetí jak sám tvrdí![]()
Tak si dupni, ať to (nejen) v tvé přítomnosti nedělá a zeptej se ho, zda-li jemu by se líbilo, kdyby ses chovala stejně a zda si je jistý, že by pak nebyl protivný. Také se ho zeptej, jak si teď to vaše soužití dále představuje (s vyprchanou láskou z jeho strany…)? Nenechej se citově - psychicky vydírat!
@Anonymní píše:
@timeforce jak víš že mě miluje? Řekl opak.A ano to řekl i sám, že je zmatený že už to není jako na začátku
A jak se s tím mám smířit? S takovým pocitem asi nebudu umět fungovat.Jsem hodně emotivní člověk.
Ne nebude to jako na začátku, naopak má to být ještě lepší, než na začátku. Pravda jiná, ale lepší a mnohem hlubší láska. Ne jen povrchní tokání a cvrlikání. Takže, co panáček dělá proto, aby to byla ta hlubší láska? Smskuje si s „kamarády“, o čem? ![]()
@timeforce hm tak to máte asi podobné názory. Ano máme jednoho syna.
Taky že si mě prý váží jako matky a ženy…super ![]()
@LadyLada děkuju už jsem to několikrát zkoušela ale nic nezabralo. Má mě na háku a proč by si přestal vypisovat, od čeho prý mobily asi jsou. nemám být hysterická stíhačka
. Ale po roce souhlasil s poradnou tak v úterý jdem.
@LadyLada děkuju už jsem to několikrát zkoušela ale nic nezabralo. Má mě na háku a proč by si přestal vypisovat, od čeho prý mobily asi jsou. nemám být hysterická stíhačka. Ale po roce souhlasil s poradnou tak v úterý jdem.
Takže si máš teda také najít někoho na smskování? On s tím vážně nemá problém?
Jinak je dobré, že do poradny jdete. Držím palce a dej vědět!
@Anonymní píše:
Mně neustále překvapuje, kolik lidí má pocit, že ta vášeň (zamilovanost), která provází počátky vztahů, má vydržet „napořád“
Jestli za to mohou pohádky, romantické filmy a W. Shakespeare, nebo nějaká naše vlastní naivita a představy? ![]()
Jisté je, že toto je pouhá opojení mozku, velice podobné rauši na drogách - a stejně jako u jiných drog, i tady sice vzniká závislost, ale po čase člověk na ony dávky otupí a ty stavy už nepřichází s takovou intenzitou..
Nezralý jedinec v té chvíli vztah ukončí a půjde hledat endorfiny jinam.
Jiným jedincům se podaří překlenout do mnohem hlubší, na hormonech nezávislé fáze - do opravdové lásky..
Promluv si se svým mužem, co od vztahu očekává, a jak on chápe význam slvoa láska.. - jestli mu jde o ty extáze, tak bohužel.. S tím nemůžeš bojovat a osobně si myslím, že výhrou je takový vztah ukončit a najít si někoho, kdo už zažil „víc“.
@LadyLada to netuším, do mobilu se už raději nedívám a ani nemam kdy-mobil si bere sebou i na wc. prý mi nevěří že bych se mu tam nepodívala
takhle mi akorát dává najevo že něco tají.
Prý si píše o pc hrách když hraje-zároven hraje a píše si-o strategiích…nevim asi ![]()
A díky jdeme, ale já už tomu nedávám moc šancí, jakmile vím že mě nemiluje
.
jo a klidně bych si někoho mohla najít na sms-jenže mě to za a nebaví a za b nevim o čem bych si s kym měla pořád dopisovat:(. mě se taky honí hlavou pořád ty jeho flirtující smsky, prostě mu už nevěřím:(, i když to prý nic neznamenalo jelikož se jednalo o kamarádku kterou zná spoustu let…ale stejně mě to mrzí no.
@Anonymní píše:
@timeforce hm tak to máte asi podobné názory. Ano máme jednoho syna.
Taky že si mě prý váží jako matky a ženy…super@LadyLada děkuju už jsem to několikrát zkoušela ale nic nezabralo. Má mě na háku a proč by si přestal vypisovat, od čeho prý mobily asi jsou. nemám být hysterická stíhačka
. Ale po roce souhlasil s poradnou tak v úterý jdem.
No tak já si svého muže taky vážím jako muže a otce - skrze to ho „miluji“, a považuji to za nejvíc, co v lásce znám
Je mi s ním dobře i v dobách, kdy to mezi námi není dobré, tak nějak bych to velice nepřesně a hrubě charakterizovala..
Ty stavy motýlů v břiše už po sedmi letech přichází jen výjimečně, třeba když se dlouho nevidíme, nebo se stane nějaká významná nečekaná změna.. Ale naše láska na tom nestojí, beru to jen jako příjemný bonus k tomu, co zažívám každodenně. ![]()
@Anonymní píše:
@LadyLada to netuším, do mobilu se už raději nedívám a ani nemam kdy-mobil si bere sebou i na wc. prý mi nevěří že bych se mu tam nepodívalatakhle mi akorát dává najevo že něco tají.
Prý si píše o pc hrách když hraje-zároven hraje a píše si-o strategiích…nevim asiA díky jdeme, ale já už tomu nedávám moc šancí, jakmile vím že mě nemiluje
.
jo a klidně bych si někoho mohla najít na sms-jenže mě to za a nebaví a za b nevim o čem bych si s kym měla pořád dopisovat:(. mě se taky honí hlavou pořád ty jeho flirtující smsky, prostě mu už nevěřím:(, i když to prý nic neznamenalo jelikož se jednalo o kamarádku kterou zná spoustu let…ale stejně mě to mrzí no.
Hmmm, je namistrovanej, suverénní a fakt si věří. Šlape po hodnotách společného soužití i rodiny. Šlape po tobě. Je mi líto, že s takovým máš dítě. A rozumím ti, že nemáš potřebu s nikým flirtovat, neboť máš jiné hodnoty. Navíc, pokud by ti takové věci toleroval, tak jenom proto, aby je sám mohl dělat. Obávám se, že v takovém případě chlapovi na partnerce nezáleží. Víc na tom servisu a péči o potomka. Nu, snad mu v té poradně otevřou oči. Držím palce!
@Anonymní píše:
@LadyLada to netuším, do mobilu se už raději nedívám a ani nemam kdy-mobil si bere sebou i na wc. prý mi nevěří že bych se mu tam nepodívalatakhle mi akorát dává najevo že něco tají.
Prý si píše o pc hrách když hraje-zároven hraje a píše si-o strategiích…nevim asiA díky jdeme, ale já už tomu nedávám moc šancí, jakmile vím že mě nemiluje
.
To jsem u jednoho kluka kdysi zažila - naprostý zákaz přiblížit se k jeho mobilu, o to víc mě to samozřejmě „lákalo“. A ano, ten prevít měl jinou, měl přítelkyni a já byla ta druhá
![]()
S mým mužem si navzájem občas čteme sms nebo zvedáme telefony, třeba když je někdo ve vaně, nebo.. Prostě to neřešíme. Díky tomu ani nemám potřebu mu tam lézt a lustrovat, co dělá..
A letité kamarádky jsou nejhorší
Je to synonymum pro dávačky
Ono je totiž snazší užít si jednorázově s „kamarádkou“ (většinou bývalkou, či zoufalou čekatelkou), u které je jistota, že to nebude medializovat, než riskovat náhodný flirt s někým, kdo to pak provalí ![]()
@LadyLada děkuji myslím si to samé. A do té poradny ani nevím jestli dojdem, už jsem 3 dny v kuse nespala, nezvládám to a pořád jen myslím na rozvod. Nic jiného mě totiž už vážně nenapadá, ačkoliv jsem to tak moc nechtěla. Opravdu šlapat už po sobě nenechám. Snad i já mam právo na trochu štěstí a lásky a ne na tohle ![]()
@timeforce jak víš že mě miluje? Řekl opak
.A ano to řekl i sám, že je zmatený že už to není jako na začátku
.Jsem hodně emotivní člověk.
A jak se s tím mám smířit? S takovým pocitem asi nebudu umět fungovat