Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dej tomu cas, myslim si, ze v dlouhodobem vztahu se to obcas prihodi.. zkus se ted venovat detem a taky hlavne sobe,zajdi si na kosmetiku, ven s kamaradkama, ukaz mu, ze nejsi „jen“ matka a hospodyne, ale taky zena.. podle me v nem urcita nedostupnost zase probudi zajem a potrebu byt lovcem ![]()
dala by jsem tomu šanci, počkala, pokud ví sám, že chce být s tebou a že to bylo jen pobláznění. Možná by jsem zkusila navštívit manželskou poradnu. No a tvůj manžel by se měl dotyčný vyhýbat co to jde, však na ni zapomenu tak rychle jak se do ní zamilovatl, taky jsem se jednou hrozně zamilovala do člověka, chyběl mě každou sekundu ikdyž jsem měla manžela, no a tak jsem se s ním přestala stýkat a vymazala jeho číslo a dneska jsem s manželem šťastná a vzpomínám na to, jen jako na pobláznění, ale už k tomu člověku nic necítím, prostě mozek pochopil a umoudřil se ![]()
Jo, Lakynko, já vím..jen jsem naštvaná..
já stále jen nechápu proč teda měl potřebu o tom mluvit. je to srabský. Regy má svých starostí dost a toto je jen JEHO problém. Měl si ho řešit sám. Upřímnost v tomto případě fakt neberu. Neco trošku jiného je to u Kakiky. Nebyly žádné závazky..
Holky říkám si jetsli se mnou není jen z lítosti. Dáváte mi ale tady i naději, že by se do mě mohl znovu zamilovat, ikdyž se mi tomu těžko věří. Asi mi chybí si trochu věřit.
Regy já bych se nebála. Mě se to stalo taky, zamilovala jsem se do někoho jiného, spíš takové pomotání hlavy a útěk ze stereotypu, ale odeznělo to. Hlavně proto, že máme spolu krásnou holčičku a můj muž je skvělej táta a partner. Kdyby ne, tak asi uteču. Ale mě něco chybělo, proto jsem to hledala jinde. A opravdu jsem se znova zamilovala do svého muže, takže potvrzuji, že to jde ![]()
Jen ho nech být a on na to přijde sám, co ve vás má.
Moc moc držím pěstičky, už kvůli tvým krásným dětičkám ![]()
regy píše:
Lakynka on to sice ukončil, ale jen kvůli mě, z vlastní vůle to neudělal, ona to ale pochopila, jenže on ji od té doby poslal pár sms, že ji má plnou hlavu i srdce. Na to jsem po měsíci přišla, jinak by mi asi dál lhal a předstíral že mně miluje…Možná kdyby ona reagovala na jeho sms, tak by to bylo asi jinak a dál by pokračoval v tom jejich poznávání a nakonec by nás třeba opustil. Takhle ale ona už nemá zájem, ale on je pořád do ní zblblý.
Je velká chyba, že ji neopustil z vl. vůle. Takhle mám z toho pocit, že teď ti to trochu zazlívá, aby to nakonec nebyl velký problém.
Prosím Tě, a jak vlastně víš, že ona už nemá zájem? Nezlob se na mě, tomu moc nerozumím…
.
Já bych to řešila asi tak, že bych odjela na nějaký čas někam s dětmi pryč - na chatu, k rodičům, na dovolenou, prostě pryč. Odpočinout si od něj. On si potřebuje ujasnit priority a buď se vzpamatuje a bude fungovat jako před tou avantýrou nebo to zabalí. Oba dva si potřebujete odpočinout.
Každopádně mooooc držím palce, aby se vzpamatoval a bylo to u vás jako dřív. Jééé, já bych ho majzla asi něčím po kebuli…
![]()
Z tvého příspěvku je vidět, že oba chcete, tak to přece musí vyjít. Ale taky bych šla cestou být mu víc vzácná, dej mu hlídat děti a vyraž někam s kamarádkou. Mateřská je v tomhle pro ženy děsná, snažíme se o teplo rodinného krbu a dojedem na to.
Mmch jedno tvoje miminko má na čele mateřské znamínko? Podívej na mou fotku v profilu - skoro stejný, ne? ![]()
Emanka chlapeček má na čele hemangiom (shluk cévek), z té profilové fotky nepoznám co přesně má tvé dítě.
radúna řekl mi, že ona mu od té doyb co to skončil nenapsala, jenom on ji párkrát napsal že na ni myslí. Několikrát jsem mu vlezla do mobilu a fakt nic nenašla, až ted jak psal on jí: Že neví proč, ale že ji má plnou hlavu i srdce…
radúna řekl mi, že ona mu od té doyb co to skončil nenapsala, jenom on ji párkrát napsal že na ni myslí. Několikrát jsem mu vlezla do mobilu a fakt nic nenašla, až ted jak psal on jí: Že neví proč, ale že ji má plnou hlavu i srdce…
Achjo, nevím, proč to pořád u ní zkouší. Tak to bych asi udělala jak píše Radúna. Sebrala se a na čas byla „na dovolené“ třeba u vašich. Ne nadarmo se říká, že člověk neví, jaký má doma poklad, dokud ho neztratí.
Regy, k reakcem zde - asi bych neodjížděla (abych jim nedala příležitost se stýkat), ani se nesnažila s vínkem a večeří.
Souhlasím se Zairou. Snažila bych se na něho přehrávat děcka a jít třeba na masáž, s kámoškou na kafe, ke kadeřníkovi atd. Jednak s děckama nebude mít čas vymýšlet blbiny, jednak když někam takhle půjdeš, budeš mu vzácnější a bude si tě víc vážit.
Ukaž mu, že máš svou hrdost a sebevědomí, že kvůli němu nebudeš fňukat doma. (Ale s nějakými kamarády a flirty bych to nekombinovala.)
regy píše:
chlapeček má na čele hemangiom (shluk cévek), z té profilové fotky nepoznám co přesně má tvé dítě.
Naše malá má taky hemangiom na tvářičce. Už se jí to celkem ztrácí…
regy píše:
Aha. Nějak mi nedocházelo, jak jsi došla k takovým informacím…
. Občas mám delší vedení
.
Nějak nevím, co Ti říct na to, že „…ji má plnou hlavu i srdce…“. Jen bych moooc chtěla věřit tomu, že ho to zamilování přejde.
Ahoj Regy, moc ti přeju, aby se do Tebe zase manžel zamiloval,ale asi to bude skutečně chvíli trvat. Vím,jak se cítíš, znám to z vlastní zkušenosti..Jen já bych se asi trochu bála tý věty,že jí má plnou hlavu i srdce…To by mě dost mrzelo. Ale snad to vyřeší k Tvýmu prospěchu. zas na druhou stranu je dobrý to, že „ona“ si s ním už nepíše - teda pokud on nemaže její SMS, což si myslím, že asi ne-to by snad vymazal i ty svoje, co jí posílá - ale to nedělá, když jsi mu na ně přišla
Já už těm chlapům nějak nerozumím..
Každopádně Ti držím palce, abyste to vyřešili a byli spolu šťastní - už kvůli dětem… ![]()
Děkuju holky. No jsem zvědavá jak to půjde dál. Musím doufat, že se jednou do mě zase zamiluje. Budete pro mě ale dlouhá a utrápená cesta, často bez nálady. ![]()
Ahoj zakladatelko,
napiš jak jste dopadli? Prožívám něco podobného, manžel se mi zamiloval jinde máme doma skoro 2letou holčičku a čekáme druhé miminko za pár týdnů.
Jsme z toho zoufalá kontakt spolu stále udržují píší si a i scházejí ale už ne za mými zády…
Prý neví co chce a potřebuje čas si to všechno v hlavě srovnat, jen mám pocit že to nikam nevede, miluje děti a nechce kvůli nim odejít ale mě prý ne.. ![]()
Ariana