Odhlášení ze služeb

AmyLee
10.10.10 19:30

Odhlášení ze služeb

Ahoj holky,

chtěla jsem zeptat.. Příští rok se budeme stěhovat s přítelem do svého, ale já nemůžu kvůli pár problémům měnit trvalé bydliště tak jsem se chtěla zeptat zda-li se dá odhlásit ze služeb a u přítele se zase přihlásit..

Děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
10.10.10 19:34

Jaké služby máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
10.10.10 19:37

popelnice, teplá, studená voda, otop, osvětlení na chodbě apod..

• Citovat
  • Upravit
24320
10.10.10 19:41

Popelnice: se plati dle trvaleho bydliste.Takze to mas jedno kde je platis.
A elektrika,voda,plyn, si muzes hlasit taky kde chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
10.10.10 19:42

Katko děkuju.. jsem z toho zmatená.. sic už jsem bydlela s exmanželem, ale tam jsem se o to „nestarala“.. teď to jsou pro mě novinky… :-D jako dá se říct že všechno v poslední době :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
10.10.10 19:48

Popelnice - záleží, kde bydlíš. Např. v Praze se platí dle toho, jak často a kolik se vyváží, tzn v paneláku dle skutečného počtu osob, které tam bydlí. V jiných městech se většinou platí dle trvalého bydliště, bez ohledu na to kolik odpadu produkuješ. Chce to zjistit jak konkrétně to máte.
Otop se u nás počítá dle velikosti bytu, tam počet osob platbu neovlivní, světlo na chodbě by možná ukecat šlo /s majitelem bytu , popř s představiteli družstva spoluvlastníků. Voda, elektřina se počítá dle skutečné spotřeby, nebydlíš - nespotřebuješ, vrátí zálohy, zde nic nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
10.10.10 19:49

no Prahu mám docela z ruky.. Bydlím v KA a bavila jsem se o tom s mamčou a ta říkala že to nejde.. a kámoška co se stěhuje tak že to jde. no nvm jsem zmatená, protože nechci aby mamča zbytečně platila za jednu osobu na víc!!

• Citovat
  • Upravit
umba
16.1.12 15:16

Mam podobny problem. Ja a muj syn jsme trvale prihlaseni v byte u mych rodicu, ale nebydlime tam, jsme prihlaseni i na sluzbach tudiz my rodice plati zbytecne sluzby za dve osoby. Ted cekam ddruhe dite, a zase ho musim prihlasit trvale k mym rodicum. Takze se bude platit zbytecne za 3 osoby. Nevite nahodou jestli se jde odhlasit jen ze sluzeb, ale byt trvale prihlasen na byte.

• Citovat
  • Upravit
2288
16.1.12 16:00

jasne,ja to taky ted menila kdyz jsem se stehovala od mamky do sveho bytu,podle toho jaky byt nebo co to mas?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí