odkdy baští sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
17.3.06 20:14

Barco :lol: ,
tak to je presne jako u nas…Jen te chci poskadlit-ty si myslis,ze to za nejaky cas prejde?to hazeni psovi? :lol: :lol: :lol:
Ani omylem,myslim,ze vice se u nas naji pes :lol: ,Pravda je,ze prcek uz vi,ze to nesmi a krmi psa tajne,nejlepsi je,kdyz mu to tak nabidne ze sve lzicky.. 8O taky se skadli a nabizi ji a pak si to provokativne strci do pusy on…no podarena dvojice…
Jo a kdyz uz byl pes velmi nateseny a otravoval u jidla a byl vykazan z mistnosti-nebylo mozno,protoze prcek spustil takovy jecak,ze by nesnedl vubec nic,dokud nemel sveho verneho pobocnika u sebe :wink:

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.3.06 20:25

snídaně u nás zatím znamená sunar, tak v tomhle je klid. ale malej třeba chlebík s něčim baští sám hezky. ale přiznám se, že je pro mě pohodlnější udělat sunar. chleba většinout dostává k odpolední svačině. dopoledne svačit odmítá. dneska jsem mu zkoušela dát oběd s vidličkou a to mu celkem šlo. uměl si to sám napíchnout a dopravit do pusiny. jen ty lžičky…!!!
používáte pro prcky takový ty zahnutý lžičky? já mám teda normální, tak třeba bude problém v tomhle, že se netrefí do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.3.06 20:50

chachá

michal má na oběd taky svou lžičku a já mu na ni občas naberu a on si to jakž takž dosouká dopusiny - pak z té lžičky má lízátko:o)) takže poměr já 10 lžíček Michal 1 :o)

kousíčky jí taky sám.. ale
ráno snídá většinou sunar a něco - pár piškotů, banán, kukuřičný křupky… ale dnes snídal sunar a máma snídala kukuřičný křupky.. místo aby si to dával do pusy, tak za mnou všude lezl a dával mi do pusy křupky… no občas i sobě, ale mě víc… měl z toho docela radost:))) takže u nás zvládáme krmení mámy…

jinak zatím vyčkávám … až se oteplí a bude mít míň věciček tak začneme s vlastní lžičkou a nočníkem:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.3.06 20:52

jo jo, krmení maminky nám taky jde a to dost obstojně. Krmí mě vším co kde najde. ať je to normální jídlo, či nějakej zapomenutej drobeček či cucek z oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí