Odkdy děti slintají? :-)

218
29.1.09 18:05

Odkdy děti slintají? :-)

Ahoj holky, mám asi naprosto komický dotaz, ale naše malá začala tak před třemi dny slintat, že ji to teče z pusy až na krk… Když jsem si toho všimla poprvé, tak jsem na to zírala jak blázen. Je to normální, že slintá takhle brzo? Myslela jsem si, že děti slintají až když jim začnou růst zuby… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1264
29.1.09 18:10

Ahoj u nas se zaclo taky tak a skoncilo se kolem pul roku.Musela jsem davat bryndacky aby nebyla porad mokra.Ale vidim stejne stare deti v materskem centru a maji je porad protoze slintaji porad dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.1.09 19:25

Ahoj,
mi malý začal slintat od narození, pořád měl uslintanou pusinku. První zoubky mu narostly v šestém měsíci.
A slintá do teď, tak doufám, že ho to brzo přejde.
Myslím, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.1.09 19:32

Ahojda,

mě začal slintat Adámek asi v druhém měsíci a slintá pořád a občas to jsou i potůčky, hlavně když leze :lol: :lol: :lol: Zoubky nám začly růst na začátku devátého měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.1.09 19:47

no lepší když slintá než kdyby blinkal, ne? Já myslím že je to normální od narození a čím bude větší, tím se to zoubkama ještě zhorší a mi přestal Honzík slintat až v roce a půl, kdy už měl všech 20zubů. Brindáček nám také moc pomohl a máme jen velmi málo fotek na kterých by ten bryndák neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.1.09 20:08

Děti prý do půl roku slintají, protože neumí ty sliny polykat. Mělo by se to změnit se zoubky, kdy jim ty sliny tolik nevytečou z pusy a naučí se je polykat. Náš Tomík neslintal skoro vůbec, asi se mu ty sliny nedělaly..neslintal ani při růstu zoubků. Ale každopádně slintání je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
29.1.09 20:16

Tak Samik neslintal vobec.Iba keď mal mučnivku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
29.1.09 20:56

Starší od narození asi do 3 let …
Mladší od narození a stále …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
30.1.09 08:54

ahoj, neni to komicky dotaz, taky cucim jako puk :D

starsi neslintala vubec a mladsi ted cca uderem 2m slinta, takze vesele bryndackujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
31.1.09 16:51

neda mi to nereagovat… :lol: tomino slinta od 3 tydnu :lol: a dpufam ze mu zuby jeste neporostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.1.09 18:47

Ahoj, nam Rikyska slintala taky strasne brzy. Nevim uz presne od kdy, ale bryndacky jsme na:,–(ili asi ve dvou mesicich. Kupodivu, kdyz se ji zacal prorezavat zoubek, tak toho slintani zas tolik nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.2.09 13:32

To je hrozně individuální, moje dcera neslintala nikdy skoro vůbec a kamarádky dcera skoro od narození a to tak, že musí mít neustále bryndák…je jí rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.09 15:46

Ahoj je to normální náš Ládík slintá jak o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doktor neznamy
26.2.13 15:48

Sliny jsou naprosto normální a přirozené - a chrání zuby–
Není třeba se jimi nechat znepokojovat!! Jsou totiž velice příznivé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure