Odkdy do jídelní židličky?

3011
16.10.06 12:07

Odkdy do jídelní židličky?

Ahoj,

poradíte odkdy můžu dávat malého do jídelní židličky, abych zbytečně nic neuspíšila :?:
Začli jsem s příkrmy před 2 týdny, ale na klíně a v lehátku to není ono. Myslíte, že už bych mohla pomalu přejít na jídelní židličku :?: (zatím jsme u výběru židličky, favority jsou Neonato Multiplo nebo Peg Perego Pappa Dinner, obě jsou polohovatelné, a píšou u nich, že se mohou používat od 6 měsíců :?: ).

A ještě 1 podotázečku, je možné, že může být teď prcek opět v růstovém spurtu? Nějak teď začal zase víc vyžadovat kojení, hlavně v noci se víc budí?

Díky :)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2857
16.10.06 12:42

ahoj

já mám Cam ¨Champione… naprostá spokojenost a malej v ní začal jíst už od svýho prvního příkrmu - cca v 6ti měsících… je polohovací - takže zezačátku jsem ho měla sklopenýho - jak ve vajíčku. a to hodně dlouho protože si sám sedl až v 10 měsících:o)
Když je židlička polohovatelná tak určitě nic nezkazíš protože mimčo pololeží… prostě jak v autosedačce - akorát židlička má tu výhodu že má plastovej potah kterej jen setřeš:o)

ad kojení - Michal se jako novorozenec budil 1× a dotáhl to až na 5× buzení na kojo za noc v 10 měsících kdy se pak sám odstavil… prostě počet kojení za noc neklesal ale zvyšoval se:o) mě to nevadilo, nešlo podle mě ani tak o pití jako o pomazlení… od těch 10 měsíců kdy se sám odstavil spí celou noc aniž by vyžadoval něco k jídlu či pití … proto si myslím že je to spíš mazlokojení:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová