Odkládání očkování kvůli zvýšeným teplotám

9868
7.1.10 21:07

Odkládání očkování kvůli zvýšeným teplotám

Už měsíc (od 10.12.) odkládáme 2. přeočkování Hexa + Synflorix, protože pan dr. chce, aby neměl alespoň 3dny po sobě zvýšenou teplotu… což je samozřejmě super, že je tak pečlivý, ale my jsme za ten měsíc tohoto nedosáhli.
Pořád má mezi 37,0-37,5.
Jo občas i míň, ale to spíš po ránu a stejně mu to ty 3dny nevydrží.

Jinak lehce chrčí, nosem, v noci. jakoby měl ucpaný nos, ale rýmu nemá. To ho ale dr. už vyšetřoval, a že prý to nic není.
Mám mu kapat do nosu, zvlhčovat vzudch a tak… ale je to k ničemu…
Zkouším teď homeopatikum Sambucus nigra a zdá se to lepší…
Nicméně dnes opět 37,3…

Já už na něm teplotu poznám nejen podle červenějších tváří, ale i podle chování, je jak z divokejch vajec…

jo jinak se mu prořízla 28.12. jednička, ale dr. se tvářil, že zoubky za to nemůžou…

už mě z toho hrábne, zítra jdu k dr, ať ho pořádně vyšetří…

mj. kolik času má na vás váš pediatr?
ten náš objednává do kojenecké poradny po 10ti minutách a kolikrát bych se ho potřebovala zeptat na víc věcí a probrat s ním možnosti, ale už se hrne mýt si ruce a dává mi najevo - už vypadněte… :evil:
on je sice velmi dobrej, ale toto… škoda, že je tu široko daleko jedinej…
já se ho snad zeptám, jestli si nemůžu připlatit za nadstandartní péči = delší čas na nás… :roll:
nechápu, proč má kojeneckou poradnu pouze ve čtvrtek od 11.30-14:30, když je tu miminek jak much a mačkáme se v čekárně :think:

Příspěvek upraven 07.01.10 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
7.1.10 21:11

S očkováním a teplotou moc neporadím, jen chci napsat, že doktorka má času tolik kolik já potřebuji..Nikdy mě nevyprovází ani neukončuje rozhovor, přestože má naplněnou čekárnu..Mám super doktorku.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
8.1.10 09:10

My máme podobné štěstí na doktorku jako Lizbeth..

Emička je nemocná,má druhá ATB po sobě,příští týden měla jít na přeočkování poslední hexa plus Prevenar..Zatím nepůjde.Po ATB se musí nějaký čas počkat,mohly by se prý snížit účinky očkování..

S teplotou nevím,ale naše dr.by asi neočkovala :nevim: Mají na to nějaké limity a náhradní řešení.Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.1.10 11:37

Prosím Tě, buď ráda, že Váš pediatr neočkuje při teplotě! Tipla bych to na ty zuby. To s tím časem je tedy horší, asi bych si napsala předem seznam dotazů, aby to odsejpalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.1.10 13:48

No s tou teplotou nejak neporadim,nas doktorka nenaockovala kvuli ryme,coz chapu a jsem rada.Jinak na nas ma v poradne casu celkem dost,ji je jedno jak dlouho tam budem.Poradnu ma dycky v utery od 13-18 a vetsinou si blbe zve vsechny na tu 13…takze jedina nevyhoda je,ze kdyz tam jdu fakt v tu jednu,tak se nekdy i dost nacekam,proto chodim dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek