odložené očkování

234
16.4.07 06:14

odložené očkování

ahoj, ještě jsme nebyli očkovaní vakcínou,která se očkuje ve třech měsících.Jdem až příští týden,takže jí budem mít odloženou skoro o měsíc.Protože se doktorce nezdálo jak se mu hojí ramínko po očkování na TBC.Meli jste to taky někdo opožděně?Nemůže to mít nějaký vliv a účinnost očkování?Tím se nám vlastně zpozdí i druhá a třetí dávka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
16.4.07 06:18

my to mame taky tak. a obrnu jsme nedostali vubec (a ta se ockuje jen na jare a na podzim, ikdyz pry nam to daji v kvetnu). Myslim, ze je toOK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
16.4.07 06:48

Ahojky, neboj nic se neděje to se stává. Náš malý byl poprvé očkovaný až v 5 měsících..... byl pořád nějak nemocný… no a tím se ti posunou ty další, ale nic se neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.07 07:40

Yuka - pokud nemá zahojené TBC a neočkovali, buď ráda,, že máte soudnou dr. NAši bývalou jsem upozorňovala, že nemá ramínko zahojené, přesto mu další očko píchla (kolonky jsou kolonky, že :evil: ), do čtrnácti dnů mě na rameně 2 cm veliký, hnisající a opakovaně praskající bolák a dalších cca 5 měsíců jsme chodili na kontroly na plicní, mazali, koupali v řepíku. Nakonec se to zahojilo, ale chodila tam s námi i holčička, které to v 11m řezali, protože to hnisalo stále dál a hloub.
Ostatní očkování se vám prostě posunou. Určitě nejste sami.

• Citovat
  • Upravit
1027
16.4.07 07:57

Nás začali očkovat dokonce až na půl roce. Myslím, že je lepší počkat na dobu, kdy je dítko úplně zdravé. A dokonce jsem někde slyšela, že někteří lékaři navrhují začít s očkováním právě až na půl roce.
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.4.07 08:05

díky moc všem.už jsem klidná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
16.4.07 08:17

určitě buď klidná, klukům naše dr. odložila první očkování také až na půl roku, vůbec nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
16.4.07 08:21

Yuko neboj my budeme mít 21.4. semd měsíců a očkování ještě neprobehlo kvůli špatnému TBC a mudra říká,že se nic neděje tak jsem v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
16.4.07 10:39

bud klidna, moje starsi dcera byla pckovana az skoro v peti mesicich, nebot mela raminko po TBC dost zhnisane. Dulezite je, ze dite naockujes. Je jasne , ze doktorka dalsi ockovani odklada, kdyz telo doposud bojuje s vakcinou TBC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
16.4.07 11:41

Ahojky,
buď v klidu, Kubík dostal první očkování až v 8-mi měsících 8O Měl těch 8měsíců salmonelu a všichni se báli ho naočkovat.Do roka jsme všechna očkování stihli dle kalendáře :wink: Měli jsme teda hexavakcínu a to jsou jen 3 vpichy :)

pá Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
16.4.07 16:23

Ahoj,

rozhodně se nic neděje. Naše Elenka měla první očkování až po půl roce a já jsem za to moc ráda. Je jedině dobře, když se očkování více rozloží. I lékaři a to zvlášť na plicním doporučují odložení i očkování proti TBC až po půl roce, ale bohužel je nikdo moc neposlouchá, takže očkovací kalendáře je jaký je.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.6.07 14:36

Ahoj,¨
našemu Honzíkovi ramínko stále hnisá, je mu půl roku a stále není očkovaný, můžu já nějak pomoc, aby se mu ramínko zahojilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.6.07 14:21

Ahojky,
taky uklidním naše malá též není očkovaná pro opakované infekty dýchacích cest. Očkování se dá odkladat až do 8 měsíce. Pak ,když už děti lezou a začínají zkoumat byt (hlavně hlínu v květináči) ,tak je očkování spíše nutností pro riziko tetanu.
Jinak Krystýno na jizvu po TBC mám výborné zkušenosti se švédskými kapkami. Potírat několikrát denně, seženeš je normálně v lékarně. Lepší se jizva hojí než po řapíku.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.6.07 19:40

yuko buď v poho, my jdeme na očkování až příští týden. Myslím, že není kam spěchat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.6.07 19:41

kristynab já mažu malýho Framykoinem a přes to náplast, jsou to sice ATB, ale zabírá to 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek