Odložené očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
24.3.21 09:48

@martina.se, můžu se zeptat, zda miniš doočkovavat? Dceru jsem začala očkovat v 6 ti letech, měla alergické reakce snad na všechna ATB která dostala… Jen by mě zajímalo, jak plánuješ postupovat, ono těch dětí, kde se začíná takhle pozdě moc není… Dceři je momentálně 10. let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.21 12:52
@MarieP píše:
@martina.se, můžu se zeptat, zda miniš doočkovavat? Dceru jsem začala očkovat v 6 ti letech, měla alergické reakce snad na všechna ATB která dostala… Jen by mě zajímalo, jak plánuješ postupovat, ono těch dětí, kde se začíná takhle pozdě moc není… Dceři je momentálně 10. let ;)

Zatím ne. Vzhledem k tomu, že má papír, že očkovan být nemůže, tak není vyloučen z kolektivu, kroužku atd.. Kdyby ho to omezovalo, tak ano. Takto není důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
24.3.21 13:25

@martina.se, jasně, dcera papír neměla, takže doockovavame, stejně jsem chtěla tetanus… Ještě nemá obrnu a žloutenku, ale to nějak zatím nehrotime… Jen mě zajímalo, jak to máte… Ono je pak problém s doockovanim záškrtu a černého kašle, myslím, že není nic na prvovakcinaci v pozdějším věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek