Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jako když přerušíš? Já myslím, že v tom případě ti potvrzení o studiu asi nedají. Tam přece přímo vypisuješ, že jsi studentem v akademickém roce tom a tom no a když nebudeš, tak ti to těžko dají ![]()
U banky jsi student do 26let i kdyz prerusis. Nestuduji od stredni a mam stale studentsky
No ale u těch bank, to je asi u jak které… Já mám účet u ČSOB a tam jsem musela nést potvrzení při nástupu do prváku na bakalářksé a pak při nástupu do prváku na magisterské…
Taky mam preruseno a nejsem student. Navic si musis platit S+Z, ale co se uctu tyka, tak to zalezi banka od banky, nektere kontrolujou kazdy rok a jine ne, moje kb to taky nekontroluje a nevim, do kdy ho budu mit
a kdy prerusis?? Protoze isic je vlastne platny do konce roku, takze na listky a tak mit asi pravo budes, ale treba tramvajenku uz si asi nekoupis, oni tam kontrolujou ty roky jak sileni ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, zda pokud odložím studium, budu mít pořád statut studenta-pro bankovní účet atd. Jestli mi vydá škola v takovém případě potvrzení o studiu.
Děkuju