Odmítá cokoliv pít

100
12.1.12 14:28

Odmítá cokoliv pít, poradtě

Ahoj, můj roční synek odmítá už druhý den cokoliv pít. Vyzkoušela sem vodu, granulovaný čaj, čaj ze sáčku, sirup. Zkoušela sem i vyměnit hrníček, normálně pije z učícího, teď nechce. Vím, že by se mu dobře pilo z lahve s dudlíkem, ale to mu rozhodně dát nechci, když pil normálně po celou dobu, asi od 10 měsíců s hrníčku. Chtěla bych od vás vědet, jak jste si s tím poradily vy? Celkem ztracím nervy, když u toho dělá opičky :roll: chci aby aspoň trošku vypil. Diky za odpovědi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
12.1.12 14:34

ja bych mu lahev dala, nevidim na ni nic spatneho, lepsi nez aby byl dehydrovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.1.12 14:35

už nad tím taky přemýšlím…aby si na ni ale zase nezvykl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.1.12 14:38

taky bych dala flašku. Můj malej to má rozdělené, čaj pije z flašky, ostatní z hrnečku s brčkem :nevim: . Než třeba riskovat něco s ledvinama a močákem či dehydrataci, určitě bych tu flašku dala. Třeba je to momentální rozmar a časem přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
12.1.12 14:39

Co brčko, dcera to pochopila celkem rychle a líbilo se jí to ;)
Nebo na to jít formou hry, rozlívat, „kafíčkovat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.1.12 14:43

s brčkem mám taky..jediný co s tím dělal je, že do toho kousal a smál se tomu :lol: včera sem ho naučila pít normalně s hrnku jako dospělej..to mu šlo..něco vypil..a konec..a dnes ani ani kapka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
12.1.12 14:45

Já bych mu už láhev s dudlíkem nedávala,zvykne si a nebude ti chtít pít z ničeho jiného,kamarádka to tak má a její dcera má 2apůl roku.Mě malý taky takhle stávkoval a dávala jsem mu pít po lžičkách a trvalo to snad měsíc i mudře jsem volala co sním a nakonec začal opět s hrníčku.pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.1.12 14:45

tak teda dám s flašky dneska..a snad to přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.1.12 14:47
martiska píše:
Já bych mu už láhev s dudlíkem nedávala,zvykne si a nebude ti chtít pít z ničeho jiného,kamarádka to tak má a její dcera má 2apůl roku.Mě malý taky takhle stávkoval a dávala jsem mu pít po lžičkách a trvalo to snad měsíc i mudře jsem volala co sním a nakonec začal opět s hrníčku.pevné nervy.

než sme začali vůbec pít s hrníčku..tak to taky byl tanec…i lžicky zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.1.12 14:48

ještě mi prosím zkuste dát odkazy z jakých pijete hrníčků..zkusím je proměnit..i když to leze do peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.1.12 15:02
Sindel píše:
už nad tím taky přemýšlím…aby si na ni ale zase nezvykl :nevim:

a co je na ni spatneho?

mimochodem lepsi nez dehydratace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.1.12 15:04
Sindel píše:

máš krásný nick, odkud jsi? ty nejsi z čr viď :) úplně za tím nickem vidím nějaé nádherné exotické jméno :)

a klidně dej napít z lahve, jinak by mohl nepít kvůli zubům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.1.12 15:21
jizvíková píše:
Sindel píše:

máš krásný nick, odkud jsi? ty nejsi z čr viď :) úplně za tím nickem vidím nějaé nádherné exotické jméno :)

a klidně dej napít z lahve, jinak by mohl nepít kvůli zubům

nepít kvůli zoubkům , mě teda vážně nenapadlo..ale máš pravdu :roll: roste mu stolička…
ne ne sem z čr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
12.1.12 20:50

Ahoj, u nás pomohl Kubík, jakýkoli, poradila nám to Mudr., nalitý do čehokoli vypila. A to podotýkám jinak pije a pila vodu, ale jak bylo takovéhle období, tak v zoufalství zabralo vždy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
12.1.12 21:01

Nechci strašit, ale dávej pozor ať pije, my jsme zkončili po 2 dnech co nechtěl pít v nemocnici na kapačkách, pořád mi zlobí, tak se to do něj snažím dostat jak se dá. Já jen abys měla přehled, že něco za ten den aspoň vypil. Třeba mu není dobře, tak nemá chuť pít chudinka.
A s těma zoubkama a flaškou je to pravda, neteři jsou 4 roky a od flašky má celý zničený zuby a ve 4 letech jí budou všechny zuby trhat pod narkozou a bude mít uměláky.
To jsou kecy ode mě, promiň, jen informuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect