Odmítá flašku, sunar chce pouze ze lžičky...

2039
5.10.15 09:50

Odmítá flašku, sunar chce pouze ze lžičky...

Ahoj maminky! Potřebovala bych poradit, jak na naší devítiměsíční dceru :-) Chci malou postupně odstavovat a místo ranního kojení jsem začala zkoušet sunar. Koupila jsem ochucený, banánový, malá miluje kaše, tak jsem si říkala, že by to mohlo klapnout. Což o to, sunar jí moc chutná, problém je, že odmítá jakoukoliv láhev nebo učící hrníček a chce to pouze ze lžičky. Což je samozřejmě ve finále kontraproduktivní, protože toho dost vybryndá a lžičkovat třeba 150 ml sunaru je fakt na dlouho. Nehledě na to, že je ještě naštvaná, že jí to teče pomalu :-) Problém je, že nechce pít ani nic jiného, zkoušela jsem všechno od vody, přes šťávy až po čaje, různé hrníčky, lahvičky (mám v tom takových 1500, kluk byl podobný, takže mám zásoby), ale nic. Nezkoušela jsem teda ty granulované čaje, to se mi moc nechce, když je v tom dost cukru, ale ve finále už se snad nebráním ničemu :?

Neměl jste to někdo podobně? Jak to nakonec dopadlo? Koncem měsíce jdu se starším do nemocnice, tak bych chtěla, aby se to do té doby trochu rozseklo a ona tu manželovi nevyváděla. Díky moc všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
5.10.15 10:00

Mě napadlo udělat sunar hustší, aby úplně nelil a koupit takové plnící sáčky na pyré. mají „náhubek“ lžičku nebo cuc-jako ty ovocné taštičky. myslím že na mall.cz mají takové. jde o to že by měla lžičku jak chce ale samo by se tam nalévalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
5.10.15 10:52

@Khalesi No vidíš to, to mě vůbec nenapadlo. A jak se to jmenuje? Abych věděla, co hledat… To jsem asi ještě neviděla… Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.10.15 11:24

Zkusím najít odkaz… pošlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.10.15 11:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.10.15 11:47

http://www.branakdetem.cz/…kapsicce.htm k tomu lžička…šroubovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
5.10.15 13:17

@Khalesi Díky moc za odkaz, mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.10.15 14:06

Sunar se hustsi delat nesmí. Je to tam napsane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.10.15 19:00

@kattkka taky je tam napsáno že kojení je nejlepší volba pro dítě…jezuskote, písmenka…když neteče tak neteče, nevím, proč by ho nemohla zahustit třeba kaší??? mlíčko s kaší prodávané jako extra produkt už taky vynalezli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
5.10.15 19:02

Netřeba se děsit že použije vlastní rozum a nebude se slepě řídit abecedou na krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
8.10.15 07:21

@Khalesi Jasně, já jsem nemyslela, že bych udělala to mléko tak husté, spíš třeba koupit nemléčnou kaši a namíchat to s tím sunarem tak, aby to byla taková řidší kaše.

Dneska jsem si ještě říkala, že zkusím odsát a dát jí to z láhve, aby prostě přijala tu flašku, ale moc sena to nespoléhám… Snad se brzy chytí, za 3 týdny jdu s klukem do nemocnice a chci, aby byla odstavená… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová