7měsíční se budí co hodinu az dvě na kojení

496
4.10.15 23:40

7m. Budi se co hodinu az dve na kojeni

Ahoj holky. Mala ma skoro 7m. a cim je starsi tim vic se me budi v noci na kojeni.. jako miminko me spala az do 5 do rana bez kojo. Ted se po ulozeni vzbudi max.do za dve hodiny a kojime.. a to ma na veceri kasicku.. no a tak je to az do rana. Nekdy je to po hodine.. jednu noc sem to mela i co pul hodinu.. vetsinou si jen pocuca a spi dal..
Co delat.. na vyrvani nejak nemam sil :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
4.10.15 23:54

@chrastitko11 Na vyřvání zapomeň rovnou - to je blbost největší. Kašičku jí udělej trochu hustší než děláváš a ještě jí za půl hodinky po kaši nakoj a teprve pak jí ulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
4.10.15 23:57

Jo a ještě jedna rada. Jestli ti vadí to, že musíš vstát, vzít jí z postýlky a někde s ní pak vysedáváš, tak si jí vezmi rovnou k sobě do postele. Jeještě malinká a budete obě ve větší pohodě, když to uděláš co nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802

http://www.mamila.sk/…ne-dojcenie/

Toto delat, ověřeno, praktikovano, naprosto plne funkcni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284

Máme to úplně stejné a je to děs! :zed: Moje má už tedy 9 měsíců, ale pořád se to stupňuje, teď se mi budí co hodinu, i dřív.
Já už bych ji z vyčerpanosti i nechala vyřvat, ale nemá to smysl, je schopná řvát i dvě hodiny, dokud jí to prso nedám, a během té doby já samozřejmě nemůžu spát, takže je to horší, než jí co hodinu to prso dát, ach jo :nevim:
Počkám si na rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.10.15 23:58
@Lynette píše:
@chrastitko11 Na vyřvání zapomeň rovnou - to je blbost největší. Kašičku jí udělej trochu hustší než děláváš a ještě jí za půl hodinky po kaši nakoj a teprve pak jí ulož.

Absolutně u nás nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
5.10.15 00:00

@Klementyna Spíš s ní v jedné posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.10.15 00:00

Ona kase na noc taky muze mit uplne opačný efekt, kase je plna sacharidů, těžší na trávení, kase se spíše jedí rano na dobytí energie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.10.15 00:03
@Lynette píše:
@Klementyna Spíš s ní v jedné posteli?

Jasně, od narození. Ani nemá svoji postýlku :D
Ona se vůbec nebudí hladem, jen prostě si chce požužlat prso..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
5.10.15 00:04

@Klementyna A když jí dáš místo prsa dudlík tak se vzteká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.10.15 00:06
@iizabela píše:
http://www.mamila.sk/…ne-dojcenie/Toto delat, ověřeno, praktikovano, naprosto plne funkcni :palec:

No počkat, co je na tom k ověřování a praktikování? :D Je to pěkný článek, ale v podstatě říká, že noční buzení a potřeba se přisát k prsu je v pořádku a má se to nechat být, dokud to samo nepřejde :)
No ono mi asi stejně nic jiného nezbyde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.10.15 00:06

@Lynette kasicku ji prave delam hustou a po koupani ji kojim u toho usina..
Budu se proste jen ze si chce pocucat podle me.. nevim :think:. V posteli s ni nespim.. Nejak se tomu branim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.10.15 00:09

@Lynette Dudlík nikdy nepřijala, měli jsme jich asi pět druhů a ani jeden nechtěla, vždy jí ten dudlík hrozně rozčílil.
Prostě od malička jen prso a prso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.10.15 00:12

A v tom článku je i to hlavní, smířit se s tim a přijmout to jako přirozené chování miminka…jakmile jsem přestala počítat kolikrát se maly v noci vzbudil a řešit jak to řešit…spíme oba mnohem lip :P
A zkuste se zamyslet nad tema kasema :think: u par kamarádek to docela slušně zafungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.10.15 00:13

Měli jsme to samé v tomto věku a neuvěřitelně pomohlo nechat syna spát v pokoji samotného. Nevím, jestli jsme ho tolik rušili, ale jakmile jsme se odstěhovali z ložnice a nechali mu ji jako jeho pokoj, tak spí úžasně. Z buzení se po hodině, hodině a půl (lhostejno, jestli spal u nás v posteli nebo ve své postýlce) byla ze dne na den prospaná celá noc, měl asi 3týdenní přechodové období, kdy se budil kolem 4h ráno, to jsem ho nakojila a spal dál až do rána, po těch třech týdnech už prospal noc na jeden zátah. Dost se nám tehdy ulevilo, protože při tom častém buzení jsem byla hotová nejen já, ale i malý, ráno na něm bylo vidět, že není dobře vyspaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová