7měsíční se budí co hodinu az dvě na kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
5.10.15 00:17

Ale jednu radu možná dodám. Měla jsem to stejné i s prvním synem a tam pomohlo, když s ním v posteli začal spávat tatínek ( @chrastitko11 v tvém případě když s ní nespíš, tak kdyby k ní v noci tatínek vstával místo tebe).
Toho neměl spojeného s mlíkem a věděl, že ani kdyby se uřval, tak to mlíko od táty prostě nebude, a tak se naučil spát, zjistil, že buzení je zbytečné..
Už jsem říkala manželovi, že to budeme zase muset vyzkoušet, no moc se mu do toho nechce - rád spí vtahu :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.10.15 00:23

@Hoa Mai Věřím, že toto by mohlo zafungovat, i když u nás tedy ne.
U nás jede v noci bílý šum, takže zvuky mimčo neruší. A spím s ní na dvojposteli 200×200, ona půl postele, já půl postele, takže ani pohyby ji neruším.

Prostě si chce žužlat, je to její největší noční radost :cert: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
5.10.15 04:15

Syn ma 9.5 mesice a uz se to konecne zlepsilo! Budi se tak 3 x. U nas to podle me byly zuby. Asi moc bolely, tak se hur usinalo. Byl to des kojit kazdou hodinu, ale uz je to lepsi.. Je to prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
5.10.15 06:04

Já jsem odbourala kaši na noc, moje malá po ní byla hodně žížnivá a pořád se budila na napití. Dostává ji odpoledne kolem čvrté, půl páté a spí výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21778
5.10.15 06:13

Tohle jsem mela s dcerou. Naucila jsem ji spat pomoci estivillovy metody. Ale neni to pro kazdeho… Jo a behem uceni k ni vstaval manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.10.15 08:01
@Klementyna píše:
@Hoa Mai Věřím, že toto by mohlo zafungovat, i když u nás tedy ne.
U nás jede v noci bílý šum, takže zvuky mimčo neruší. A spím s ní na dvojposteli 200×200, ona půl postele, já půl postele, takže ani pohyby ji neruším.Prostě si chce žužlat, je to její největší noční radost :cert: :roll: :mrgreen:

My jsme malého rušili, i když vůbec nespal v naší posteli, měl svou postýlku na opačné straně pokoje, asi 3 metry od té naší. Při problémech jsem měla taky tendenci ho stěhovat k nám do postele, ale bylo to ještě horší, tak jsme se pak rozhodli pro ten exodus z ložnice. Ale možná jsme výjimka a syn to má po mě, já jsem taky v dětství těžce nesla společné spaní. Na jednu stranu jsem ráda, že je syn schopný spát sám, na druhou stranu musíme všude tahat cestovní postýlku, protože on u nás v posteli prostě neusne, ani když je totálně utahaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová