Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ale jednu radu možná dodám. Měla jsem to stejné i s prvním synem a tam pomohlo, když s ním v posteli začal spávat tatínek ( @chrastitko11 v tvém případě když s ní nespíš, tak kdyby k ní v noci tatínek vstával místo tebe).
Toho neměl spojeného s mlíkem a věděl, že ani kdyby se uřval, tak to mlíko od táty prostě nebude, a tak se naučil spát, zjistil, že buzení je zbytečné..
Už jsem říkala manželovi, že to budeme zase muset vyzkoušet, no moc se mu do toho nechce - rád spí vtahu
![]()
@Hoa Mai Věřím, že toto by mohlo zafungovat, i když u nás tedy ne.
U nás jede v noci bílý šum, takže zvuky mimčo neruší. A spím s ní na dvojposteli 200×200, ona půl postele, já půl postele, takže ani pohyby ji neruším.
Prostě si chce žužlat, je to její největší noční radost
![]()
Syn ma 9.5 mesice a uz se to konecne zlepsilo! Budi se tak 3 x. U nas to podle me byly zuby. Asi moc bolely, tak se hur usinalo. Byl to des kojit kazdou hodinu, ale uz je to lepsi.. Je to prirozene.
Já jsem odbourala kaši na noc, moje malá po ní byla hodně žížnivá a pořád se budila na napití. Dostává ji odpoledne kolem čvrté, půl páté a spí výborně.
Tohle jsem mela s dcerou. Naucila jsem ji spat pomoci estivillovy metody. Ale neni to pro kazdeho… Jo a behem uceni k ni vstaval manzel.
@Klementyna píše:
@Hoa Mai Věřím, že toto by mohlo zafungovat, i když u nás tedy ne.
U nás jede v noci bílý šum, takže zvuky mimčo neruší. A spím s ní na dvojposteli 200×200, ona půl postele, já půl postele, takže ani pohyby ji neruším.Prostě si chce žužlat, je to její největší noční radost![]()
![]()
My jsme malého rušili, i když vůbec nespal v naší posteli, měl svou postýlku na opačné straně pokoje, asi 3 metry od té naší. Při problémech jsem měla taky tendenci ho stěhovat k nám do postele, ale bylo to ještě horší, tak jsme se pak rozhodli pro ten exodus z ložnice. Ale možná jsme výjimka a syn to má po mě, já jsem taky v dětství těžce nesla společné spaní. Na jednu stranu jsem ráda, že je syn schopný spát sám, na druhou stranu musíme všude tahat cestovní postýlku, protože on u nás v posteli prostě neusne, ani když je totálně utahaný.