Odmítá jíst bolest zubů

102
24.11.21 18:43

Odmítá jíst bolest zubů

Ahoj holky, naší malé je 5m. Sice nemá natekle dasne, ale koukala jsem ji ze má dole pod dásní bílý flicek, který už tam má tak 2 týdny. Porad slinta, cpe si ruce do pusinky a v noci se budí víc než driv. Což chápu, ale horší je, ze nám na tu bolest nic nezabírá plus odmítá jist. Sice má skoro 7 kg, ale už to trvá par dni a já se bojim aby nehubla nebo nějak nestradala. Jde vidět ze má hlad a ze by jedla, ale boli ji to. Nevíte o něčem co zaručeně pomůže? Dekuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.11.21 18:50

@Zuzina27 nurofen? U nás jediná možnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.11.21 18:54

@martina.se Ten tady mám a pravda ten jsem nezkousela, tak zkusím a uvidím snad pomůže. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.11.21 18:56
@Zuzina27 píše:
@martina.se Ten tady mám a pravda ten jsem nezkousela, tak zkusím a uvidím snad pomůže. Děkuji :)

Klukovi teď rostou špičáky, bez nurofenu ani ránu.. jinak se nevyspí nikdo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.11.21 20:08

Malému Nurofen :think: Má skoro 1,5 roku, teďka lezly stoličky a dá si jogurt, max ožužlá rohlík. Ale nejvíc 🐐, odjakživa zuby blbě snášel. Jídlo taky moc nechce, to už máme u zubů ověřený :hug:

• Citovat
  • Upravit
102
25.11.21 00:05

@shadowbabe Děkuju, zkusila jsem nurofen, tak uvidime v noci jak to bude. :) Presne jak boli zoubky tak je z ni nejedlik. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.21 13:36

Jake jidlo nechce? Prikrm?

Jestli se koji, tak se nic nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.11.21 09:31

@nototedanevim Odmítá všechno, bohužel jsme na UM a to taky vypije tak 100 až 120 ml a driv jak za 3 hodiny do ni další pití nedostanu, protože nechce. Podle doktorky by měla vypít aspoň 140 až 150 ml. Takže jestli za den vypije okolo 600 až 700 ml ale ji to nestačí k tomu aby pribirala. Momentálně ji je 5m a stojí na necelých 7kg. Nehubne ale ani za poslední týden nepribrala. Přibrala max 10gramu. Což je málo. Zkouším ji přidat do lahve aspoň 2 lžičky kaše odpoledne, aby aspoň mela sytejsi jídlo. Tak uvidime. Doufám, te tohle období bude brzo za námi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.21 00:47
@Zuzina27 píše:
@nototedanevim Odmítá všechno, bohužel jsme na UM a to taky vypije tak 100 až 120 ml a driv jak za 3 hodiny do ni další pití nedostanu, protože nechce. Podle doktorky by měla vypít aspoň 140 až 150 ml. Takže jestli za den vypije okolo 600 až 700 ml ale ji to nestačí k tomu aby pribirala. Momentálně ji je 5m a stojí na necelých 7kg. Nehubne ale ani za poslední týden nepribrala. Přibrala max 10gramu. Což je málo. Zkouším ji přidat do lahve aspoň 2 lžičky kaše odpoledne, aby aspoň mela sytejsi jídlo. Tak uvidime. Doufám, te tohle období bude brzo za námi. :roll:

7 kg na 5 mes je fajn, i ta davka 100-120.

Ze chvili nepribira je taky normalni.

Zkus ten tlak na jidlo chvili vynechat, proste to chvili neresit, vzdyt je na tom dobre. Stresy ti to zhorsi a pak uz s odporem k jidlu nehnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.11.21 10:18

@nototedanevim Dekuju, je to dost možné, ze už se mi to moc dostalo do hlavy. A řeším to furt dokola. Ono těch 5m bylo dost náročných, protože malá je trochu více náročnější mimi, takže člověk nemá kde brát novou energii a sílu. Dam malou příteli a já půjdu provetrat hlavu ať ze mě není zombie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová