Odmita kakat do nocniku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Království za radu
Dobrý den, prosím všechny maminky o radu. Moje mladší dcera (3 roky) má problém s kakáním. Netrpí zácpou, jen se jí nechce tlačit. Na záchodě ani na nočníku se mi nevykaká, je dokonce schopná to 4 dny držet a každý den dělá malá razítka do kalhotek. Je to k zbláznění!!! Čurání je naprosto v pořádku, plenku dostává jen na spaní po obědě a na noc. Když ji přes den odchytnu jak tlačí a posadím ji na záchod, tak se nevykaká. Občas ji nechám pokakat se do kalhot, jen aby se jí ulevilo. Konzultovala jsem tento problém i s pediatričkou a bylo mi řečeno, že se to zlomí samo. Zkoušela jsem úplně všechno včětně projímadel a čípků. Čípek vytlačí, bobek ne. Jsem zoufalá. Doslova celý den se hrabu v h!!! U starší dcery šlo od začátku všechno v pohodě. Připadám si jako neschopná matka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky jak to pročítám tak je mi ještě víc smutno..malá za měsíc má 3 roky jsme sundali plenky…první 2 dny chodila sama na nočník úplně sama a krásně ale pak se začala počůrávat, musím hlídat čůrání a pokaždé ji donutit aby si sedla a vyčůrala, když zapomenu nebo toho mám moc, tak se prostě počůrá, mimochodem v noci a přes den když spí tak se vůbec nepočůrá..už2 roky se léčí na kadění dělalo jí to problémy ale ted kadí celkem dobře ale bohužel ji nemůžu donutit kadit na nočník už mám toho praní dost..přemýšlím jestli jí nedat to projímadlo ráno, vykadila by se apak by to bylo v pohodě co myslíte???za jak dlouho u vás nastala změna kdy začali kadit na nočník??jo a když na něm sedí tak vůbec netlačí, sundám ji z nočníku a za chvíli tlačí do kalhotek a zase můžu prát už jsem v koncích co ted??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit