Odmítá mi jíst!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
15.9.11 16:43

Odmítá mi jíst!

dobrý den maminky,
mám obrovský problém má dvouletá holčička odmítá jíst. a to cokoliv. Jogurty, normální jídlo, ovoce, zeleninu, občas si dá sušenku sama, ale jinak to do ní musím rvát. Došlo to až do toho, že jakmile jí řeknu o jídle tak brečí, že nechce. Jsem z toho zoufalá. co mám dělat. Dávám jí pikovit na povzbuzení chuti, ale ona pořád stejně nic. Fakt už nevím co sní, zatím na váze neubrala, ale měří 93cm a váží 12,5 kila. Vypadá podle mého jak ze zdachau. poraďte mi někdo prosím! děkuji Aneta :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
15.9.11 17:06

Hele, zrovna jsem pročetla diskusi o tomtéž, koukni tam
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.9.11 17:08

Majda má podobné míry a přijde mi teda „akorát“.

Jako první bych zkusila režim, snídaně, svačinka, oběd, svačinka, večeře, jídlo nachystat, říct - tady máš talíř, víc nekomentovat, když nesní, schovat, další za tři hodiny. Žádné sušenky mezitím…
Pár dnů, uvidíš, jestli to má nějaký efekt.
Prostě nedělat z jídla středobod vesmíru - tzn. ale ani nechválit, když porci sní… (max. něco jako To jsem ráda, že sis pochutnala!)

Majda taky někdy má „nežrací“ období, takže vedeme zmíněný režim, dokud se zas neumoudří, pak klidně může i mlsky mezi jídly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.9.11 17:08

ahoj, je to změna nebo to má takhle od té doby co začala jíst (půl roku)? Máme stejný problém, ale cca do roka a půl mi jedla normálně a pěkně a teď stávkuje a odmítá (nemá chuť), dr jí dělala různé vyšetření, zatím nic neobjevila, svádí to na nálady , mě se to moc nezdá,…no a má 10 kg ale je menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
15.9.11 20:03

Jak píše Pipet, nedělat z toho drama, prostě nejí, další jídlo bude za 3 hodiny. Prostě má období, že jí toho stačí míň nebo z tebe cítí, jak ti na tom záleží a dělá to „naschvál“.

Nad plným talířem ještě žádné dítě hlady neumřelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.9.11 20:18

no jenže ona dnes nejedla celý den. Jo měla trochu ušené mrkve a večer do flašky dostala banánový sunar. a tím to hasne. Je to hrůza :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí