Co k jídlu při ABKM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co k jídlu při ABKM?
Ahoj maminy, co máte dětičky s touto alergií. Nějak nevím, čím obohatit malé jídelníček. Jinak je dcerce 14 m. Papá chleba s margarínem, někdy s trochou domácí marmošky. Šunku nechce, tak co dál na chleba? Potom samozřejmě přesnídávky, nějaké ovoce, masozeleninový příkrm. Polévky odmítá. Večer sinlac. Je docela nejedlík. Sójové jogurty (rýžové dezerty)nechce. Jak tedy stravujete vaše dětičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky! Zkus nastudovat něco z makrobiotiky třeba
http://www.uloz.to/…deti-ocr-pdf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
někde jsem četla, že už i v „normálních“ potravinách je kravská bílkovina naštěpená aby to nedělalo problémy, takže si myslím, že třeba taveňák by jsi mohla takto upravený sehnat. Eidam je prý takto štěpen-takže by ho teoreticky snad mohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hruza,co?
Ja mela jeste vymyslenou pomazanku z bucku- libovejsi bucek upeceny rozmixovany s uvarenou korenovou zeleninou. A nebo sadlo. zeleninove pomazanky se mi nejak nedarily.
a jinak varena zelenina s masem furt dokola.
kukuricne lupinky a ruzne krupky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rýžové dezerty u nás taky neměly úspěch, zkusila jsem kozí jogurt a taky jsem to musela po první lžičce zabalit, ale třeba byste s kozím jogurtem uspěly. Koupeno ve zdravé výživě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, mě mudr. nedoporučuje ani kozí výrobky. Tak nevím, zůstaneme asi na ovoci. Mnou vařené jídlo nechce, jen hotové příkrmy, takže fakt hrůza. Teď čekáme ještě na výsledky, jestli nemá alergii i na laktózu. Mě asi picne, jestli se to potvrdí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přesně tohohle se bojím,zatím jí krmím stejně jako ty,máme podezření na tuto alergii.Malé je bez mála 11 měsíců.Zítra jdeme na odběry,tak mám strach,aby se to nepotvrdilo,tak uvidíme.Je to šílený,když má pořád to samé,už jí to nechutná,prská mi to,takže moc nepřibírá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit