Do kdy jste dítěti dávali UM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Do kdy jste dítěti dávali UM.
Ahojky,do kdy jse dávali Vašemu dítku UM.Mám strach že se to neodnaučíme,malý má 14 měsíců.A flašku máme ráno tak 150ml a chléba, a pak večer to vypije i 250ml.
Nevím jestli v tom mám ještě pokračovat,nebo to pomalu zrušit,ale co mu místo toho dát,jen čaj na zapití?No hlavně to bude sranda,hlavně ta večerní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Syn dostával sunar do 2 let, ráno a večer v hrnečku. Nevidím na tom nic špatného ![]()
Kravské mléko nechtěl a doted moc nepije, takže pak jsme mlíko nahradili tvarohama, jogurtama a sýry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co by za to jiné maminy daly, kdyby jim dítko takhle pilo mléko
Rozhodně bych nerušila. UM jsme dávali do 3 let, pak jsme přešli na kravské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme přešli na kravské teď.. tedy od těch 18 měsíců jsem to sem tam zkusila, ale trpěl na průjmy, tak jsem vrátila zpátky UM
Já bych mlíko rozhodně nerušila a jestli už nechceš dávat UM, tak pomalu přejdi na obyčejné ![]()
- Citovat
- Upravit
Nám budou v prosinci 3 a zatím dáváme UM taky. Ráno a večer, pokaždý vypije 270 ml. Krávské mléko nechce ani vidět, už jsme to zkoušeli. Docela to ale leze do peněz, jednu krabici máme zhruba na týden. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn pije sunar pořád, má rád i normální mlíko, ale sunar mu víc chutná, tak proč ne…
Já bych se tím vůbec netrápila, naopak, akorát bych k tomu přidávala jiné pití, ať si zvyká na všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám doteď, jsou mu 2 roky a 7 měsíců… a dokud bude chtít, budu dávat
. Občas vystřídám i s kravským mlékem, ale UM (Hami) má radši, tak to neřeším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nas mladoch taky Sunar miluje, rekne si i 4× za den, ze chce mlicko (delam mu tak 150), mam krabici na tyden a neco. Ale jsem rada. Pil by i obycejny, ale to mu tolik nesmakuje, a mne taky UM vyhovuje vic, to bych porad jen nosila lahve mlika domu. Dokud mu bude chutnat, proc ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk bude mít v říjnu dva a půl a pořád pije UM ráno a večer z flašky
příležitostně pije i kravské mléko z hrnečku, taky mu chutná, ale Nutrilon má podle nás lepší složení.Ale do peněz to leze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do 10m obě kojené,pak jsem přešli na UM, dcerka ho dostávala do 18m,pak jsme přešli už normálně na kravské, vypije denně skoro litr, strašně jí chutná. Z hrnečku pije tak od 2let asi.
Kluk je zatím na UM, má ho 2-3× denně (ráno a večer,občas i v noci,pije ze 330ml vody
), v těch 18m asi taky přejdem už na kravské, přeci jen to pěkně leze do peněz ![]()
Příspěvek upraven 14.09.11 v 13:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 18 m pila Sunar.Potom jsem přešla na plnotučné mléko..to pije ráno 200ml dodnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 2,5 let, dřív kravské mléko nesnesla. Kravské mléko v podobě ranního kakaa dodnes(4,5r).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych UM taky nerušila. My jsme dávali do 2 let a asi 3 měsíců, pak jsme přešli na kravské z mlékomatů.U nás to mlíko hrozně mizí, ráno, v poledne, večer a litr je pryč. K tomu ještě další mléčné výrobky, nevidím na tom nic špatného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
z mlíkomatů jsem taky kupovala,bylo úžasné
jenže u nás skoro všechny už zrušili, a jezdit přes celé město pro mlíko
je to škoda,bylo fakt dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já kupovala Nice UM do 24 měsíců a mám to v plánu tak nějak i teď s Mikym
![]()
- načítám...