Do kdy jste dítěti dávali UM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My jsme právě na ty mlékomaty přišli kvůli financím, přece jenom litr UM denně se už prodraží a máme to kousek MHD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak u nás se UM pije ještě teď
(viz metřík) a opravdu myslím toho staršího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mělo by se dávat do tří let, my jsme na UM pořád
a až nebude UM, tak bude M, čili mléko normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
UM jsem starší dávala do tří let, pak přešla na kravské. U mladšího to plánuji taky tak.
Jenom malinko nechápu, v čem vidíš problém… Mléko Ti pije, tak proč bys mu ho měla odnaučovat a nahrazovat čajem? U nás se taky pije mléko ráno i večer (někdy i během dne k svačině), obě děti to mají rády (já i muž ostatně taky). Pořád lepší než třeba šťávy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj nejstarší syn pil sunar do 5 let ráno a večer a k tomu i normální mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Natálce už 3 roky byli a taky si UM před spaním ještě dá
A vůbec mi to nevadí, nevidím na tom nic špatného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme též ,,mlíčňáci". ![]()
Oba kluci mi pili UM ve dvou letech ráno a večer z hrnku a oba bohužel i v noci- z lahve
- tu jsme po 2.narozeninách konečně odbourali a do 3.let pili UM z hrnku.
Doporučila mi to dětská Dr.- starší syn je drobek, mladší zas atopik, astmatik… a navíc je u nás na vesnici špatná dostupnost čerstvého mléka, takže jsem raději volila UM, než krabicové. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já synovi kupovala něco málo přes dva roky nutrilon,kdyby nebyl tak drahý asi by jej pil ještě dýl. Kakao miluje mohl kakao i 5× denně flašku. Ale nutrilon měl ráno a večer jinak kravské. Občas plnotučné občas polo. Jsem ráda,že má mlíčko rád. Natálka je zatím kojena umělémlíko mi nechce pít- nechce láhve. Ale z um. mléka dělám kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kleofas píše:
Ahojky,do kdy jse dávali Vašemu dítku UM.Mám strach že se to neodnaučíme,malý má 14 měsíců.A flašku máme ráno tak 150ml a chléba, a pak večer to vypije i 250ml.
Nevím jestli v tom mám ještě pokračovat,nebo to pomalu zrušit,ale co mu místo toho dát,jen čaj na zapití?No hlavně to bude sranda,hlavně ta večerní.
To asi moc nechápu
našemu je 17m, vypije před poledním spánkem 250ml a ráno také 250ml, pokud je nemocný pije ho i v noci
. Jsem hrozně ráda, že ho pije, protože po roce ho odmítal. Takhle dodržuje i pitný režim a má v tom potřebné vitamíny a minerály ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anička pije UM ráno a večer ještě teď - nevidím na tom nic špatného, kravské mléko nechce.
Já bych ho nerušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 3,5 let. Kamarádi to měli u dětí podobně, končili s UM mezi 3. a 4. rokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Um
Já ho nechci úplně vyrušit jsem ráda že mu šmakuje,jen mě prostě zajímalo,jak to funguje u ostatních.Děkuji Vám za Vaše odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcerka(2,5) ho pije ještě ted ráno a večer 270 ml z kojenecké flašky
.Savička má průměr že jí lehce prostrčím ukazováček
.Ale chutná jí,tak proč to měnit.Večer to má jako rituál, koupání,flaška, pohádka a spinkat. Mlíčko, jediný než UM ochutnala, bylo také z mlíkomatu a nějak se na to netvářila…Tak uvidíme…Doufám, že nebude v 10 letech sedět u telky a cucat z Aventek Nutrilon..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit