Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den maminky. Máme doma 5ti denní holčičku, která nechce papat. Krmit se nechá jen přes stříkačku a malíček v pusince a ještě k tomu všemu nemám ani moc mléka, takže i když se snažím odsávat jak to jen jde, mám vždy jen tak 6ml po hodině odsávání a tak krmím Nutrilonem jenže mám pocit, že má malá po něm průjem a bolení bříška. Už jsem zkoušela snad vše, k prsu se nechce skoro ani přiblížit a když ano tak stejně jen přes klobouček protože mám malé bradavky a to ji po pár sosnutí odradí, protože je to velká námaha.
.Flaštičky odmítá a to už jsem zkusila i latex i sametový dudlík.. opravdu už si nevím rady, má prosím někdo nějakou zkušenost, nebo radu pro zoufalou matku?
Zavolej laktační poradkyni, případně se pobav s doktorkou. Takto to opravdu nejde…
@labilniveverka píše:
Dobrý den maminky. Máme doma 5ti denní holčičku, která nechce papat. Krmit se nechá jen přes stříkačku a malíček v pusince a ještě k tomu všemu nemám ani moc mléka, takže i když se snažím odsávat jak to jen jde, mám vždy jen tak 6ml po hodině odsávání a tak krmím Nutrilonem jenže mám pocit, že má malá po něm průjem a bolení bříška. Už jsem zkoušela snad vše, k prsu se nechce skoro ani přiblížit a když ano tak stejně jen přes klobouček protože mám malé bradavky a to ji po pár sosnutí odradí, protože je to velká námaha..Flaštičky odmítá a to už jsem zkusila i latex i sametový dudlík.. opravdu už si nevím rady, má prosím někdo nějakou zkušenost, nebo radu pro zoufalou matku?
a co mas za lahvicky???
treba zkusit jinou lahvicku mi mame od Mam a jinou mi nechce
@a-šmudlinka píše:
a co mas za lahvicky???
treba zkusit jinou lahvicku mi mame od Mam a jinou mi nechce
tu máme taky a nic :-/
Sežeň si laktační poradkyni, pokud stojíš o kojení. Sama tohle nevyřešíš. Jestli má po nutrilonu bolení, kup jiný mlíko. Lahvičky bych zkoušela dál, třeba se na nějakou chytí
Mne mala brala Medela Calma, ale je drazsi. Dudlik mi taky nevzala, vzdycky ji rozpalilo do nepricetna, co ji to tam strkam, kdyz nic netece:) To UM asi zmen, nam nutrilon taky delal boleni, ale ja se nastesti rozkojila, u vas to pujde asi hur:(
Maminky všem moc děkuju za rady
Nakonec jsem se obrnila trpělivostí a sametový dudlík zabral, na Nutrilon si zvykla a hezky kyneme
mám hroznou radost -Děkuju všem za reakci a radu ![]()