Odmítá prs, láhev i dudlík

17.9.12 07:30

odmítá prs ,láhev i dudlík...

Dobrý den maminky. Máme doma 5ti denní holčičku, která nechce papat. Krmit se nechá jen přes stříkačku a malíček v pusince a ještě k tomu všemu nemám ani moc mléka, takže i když se snažím odsávat jak to jen jde, mám vždy jen tak 6ml po hodině odsávání a tak krmím Nutrilonem jenže mám pocit, že má malá po něm průjem a bolení bříška. Už jsem zkoušela snad vše, k prsu se nechce skoro ani přiblížit a když ano tak stejně jen přes klobouček protože mám malé bradavky a to ji po pár sosnutí odradí, protože je to velká námaha. :nevim:.Flaštičky odmítá a to už jsem zkusila i latex i sametový dudlík.. opravdu už si nevím rady, má prosím někdo nějakou zkušenost, nebo radu pro zoufalou matku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
17.9.12 07:37

Zavolej laktační poradkyni, případně se pobav s doktorkou. Takto to opravdu nejde…

• Citovat
  • Upravit
20040
17.9.12 08:20
@labilniveverka píše:
Dobrý den maminky. Máme doma 5ti denní holčičku, která nechce papat. Krmit se nechá jen přes stříkačku a malíček v pusince a ještě k tomu všemu nemám ani moc mléka, takže i když se snažím odsávat jak to jen jde, mám vždy jen tak 6ml po hodině odsávání a tak krmím Nutrilonem jenže mám pocit, že má malá po něm průjem a bolení bříška. Už jsem zkoušela snad vše, k prsu se nechce skoro ani přiblížit a když ano tak stejně jen přes klobouček protože mám malé bradavky a to ji po pár sosnutí odradí, protože je to velká námaha. :nevim:.Flaštičky odmítá a to už jsem zkusila i latex i sametový dudlík.. opravdu už si nevím rady, má prosím někdo nějakou zkušenost, nebo radu pro zoufalou matku?

a co mas za lahvicky???
treba zkusit jinou lahvicku mi mame od Mam a jinou mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.12 08:46
@a-šmudlinka píše:
a co mas za lahvicky???
treba zkusit jinou lahvicku mi mame od Mam a jinou mi nechce

tu máme taky a nic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
17.9.12 08:53

Sežeň si laktační poradkyni, pokud stojíš o kojení. Sama tohle nevyřešíš. Jestli má po nutrilonu bolení, kup jiný mlíko. Lahvičky bych zkoušela dál, třeba se na nějakou chytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
17.9.12 09:06

Mne mala brala Medela Calma, ale je drazsi. Dudlik mi taky nevzala, vzdycky ji rozpalilo do nepricetna, co ji to tam strkam, kdyz nic netece:) To UM asi zmen, nam nutrilon taky delal boleni, ale ja se nastesti rozkojila, u vas to pujde asi hur:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 09:37

DĚKUJÍÍÍ

Maminky všem moc děkuju za rady :palec: Nakonec jsem se obrnila trpělivostí a sametový dudlík zabral, na Nutrilon si zvykla a hezky kyneme :) :dance: mám hroznou radost -Děkuju všem za reakci a radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová