Kojení v noci ve 3 měsících

1284
16.9.12 07:16

kojení v noci ve 3 měsících

Ahoj, už jsem zoufalá a potřebuju poradit. Malá mi vždycky v noci krásně spala, kojila jsem po 6 hodinách, a pak po 3 a pak až ráno. Takže 2 x za noc, někdy vyjímečně jen jednou. No a posledních asi 10 dnů kojím snad 4×-5× za noc, co 2 hodiny. Mrská sebou, hledá, olizuje mi postýlku, prostě hrůza. Dokud nenakojím, není klid. Dudlík zkouším dávat, ale pokud jí ho tak 10 minut nedržím, tak ho vyplivne- V noci ho moc nepotřebuje a ve dne dudlá občas na spaní. Malé jsou za pár dnů 3 měsíce, myslíte, že by to mohlo souviset se spurtem? Přes den kojím co 2 hodky, když si přistí tak vydrží vyjímečně déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
16.9.12 08:20

Spurt-má prostě větší potřebu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
16.9.12 08:29

Taky je pravda, že jak měla ve 3 týdnech a pak v 6 už menší, kojila jsem i každou hodinu a v tom období sew hodně vytáhla. Od 6 týdnů pak neporostla ani o cm, tak jí to asi čeká. :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
16.9.12 08:39

Tak u nás je to zatím takové jen přes den, kdy kojíme co dvě hodiny. V noci dneska budíček 3×, ale spurt to bude určitě, tak pevné nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.12 08:45

A proč si zoufalá, to co popisuješ je celkem normální :mrgreen: malá měla různá období - v tomhle období spala docela dobře - budila se 1× za noc.. Teď je jí přes deset měsíců a budí se i třikrát.. V noci si nevezme ani flašku ani dudlík a i když si jí vezmu k sobě do postele, tak prostě hejká dokud nedostane prso.. U ní už je to asi spíš zlozvyk, ale ve třech měsících mi to příjde normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
16.9.12 09:14

@gabriela82 Ani v 10 měsících to ještě nemusí být zlozvyk :-) malý se takhle budil skoro do 20 měsíců a pak to prostě postupně ustalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
16.9.12 10:53

Vydrž určo je to spurtík, my to moc nespozorovali, zato teď má malá půl roku doteď taky přespala noc, ale už 14 dní kojím 3-4× za noc (pro mě fakt nezvyk :D) Tak se dr a hlavně vydrž :hug: nebude to napořád :) Do postýlky bych jí nebrala, pk se to špatně odnaučuje, ale záleží na tobě, když by ti to nevadilo, tak sí jí k sobě klidně vem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
16.9.12 12:49

To do postele si ji brát nebudu. Ne jenom, že by si na to mohla zvyknout, ale i proto, že bych se vyspala snad ještě mín. Pořád bych dávala pozor a bála bych se, abych ji nezalehla. Postýlku mám sice blízko u postele, ale jak sebou šije, tak stejně musím vstát a pak jí dudlajs chvíli podržet, aby lépe usnula. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.12 15:02

@j.a.n.i1 To jsem ráda, že to píšeš.. Já nejsem z těch, které by to „obtěžovalo“ (tím nechci nikoho urazit :mrgreen: ) ale ona přes den moc normálního jídla nejí a MM je lépe stravitelné, tak si říkám (i podle toho jak sosá) že to je asi fakt hlad.. A vzhledem k tomu, že už deset měsíců v podstatě spíme pořád spolu a já jí takhle kojím si nedovedu představit, že bych jí zítra pevným hlasem oznámila, že jsem se rozhodla jí naučit spát a že je to pro její dobro :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová