Manžel se odmítá fotit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
942
8.8.13 06:21

,

Příspěvek upraven 25.08.16 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.8.13 06:27

Naprosto ho chápu, k takovým věcem, někdo to tu výstižně označil jako „trapárny“ :mrgreen: by mě nikdo nedonutil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
8.8.13 07:51

Pokud je dobry fotograf, foceni je prijemne a nenasilne a vysledek kuze byt skvely. Ale fotky ted cvaka kdekdo a vysledek byva hodne casto desny. Mamky se poplacavaji a z fotky rve nekvalitni fotograf, vybaveni a lacine neprirozene retuse. O uniformnim svatebnim, rodinnem ci tehotenskem pozovani nemluve. Lepsi fotky nacvaka imuj manzel, ktery je pouze fotograf amater, ktery to ma jen jako hobby :-)

• Citovat
  • Upravit
12332
8.8.13 07:55

Máme to stejně, a vyhodnotila jsem to tak, že raději ti přirozené fotky, z kterých sálá pohoda, sranda, akce, než ty sice na pohled krásné, ale nepřirozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
28.9.25 12:55

Omyl :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.10.25 09:26

A možná by pomohlo nebýt sobec

Oč důležitější je vaše chuť se fotit, než jeho nechuť se fotit?
To že vy něco chcete neznamená že to musí chtít i ten druhý. Prostě se s tím smiřte, že se fotit nechce.
Možná vás to překvapí, ale na tom život opravdu nestojí. A pokud vás váš život na tomhle stojí, domnívám se že máte problém. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.10.25 15:41

Můj chlap to také nemá rád. Fotíme se bez něj :) Ono fotky s otráveným chlapem jsou stejně nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76342
8.10.25 15:52
@ZuzkaBarták píše: Více

dotaz je z roku 2013 :cert: ale nevadí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová