Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj prosim o radu
dcera bude mit za 2tydny dva roky nikdy nechtela sunar prez den tak jsem ji ho davala pouze na noc vypila 240ml +cajik je tomu uz par dni co mi odmita pit mleko uz i v noci (normalni mleko pije ciste nebo kakao ) ale ten sunar proste ne
myslite ze to vadi kdyz ji ho nebudu davat vubec nebo ji mam donutit aspon trosku prez den dekuji za rady
Ne, nevadi kdyz sunar vypustis. Navic pokud pije i obyc. prijde mi to jako vyhozene penize ![]()
@dajka.11 Proč bys jí ho nutila a čemu by to jako mělo vadit, že nepije UM?
Myslím, že to vůbec nevadí mě malá okolo roku přestala z ničeho nic pít Nutrilon, takže skoro ve dvou letech bych to vůbec neřešila ![]()
Naše malá přestala pít sunar v roce a půl, nijak jsem to nehrotila, snažím se jí dávat jiné mléčné výrobky.
Tak to sem rada chtela sem ji ho davat dokud to bude pit
tak ted uz je to fuk no ![]()
@dajka.11 píše:
Tak to sem rada chtela sem ji ho davat dokud to bude pittak ted uz je to fuk no
Vyrobce by byl urcite rad ![]()
@dajka.11 Ani jedno z mých dětí nepilo UM nikdy, starší přešel z kojení rovnou na kravské a mladší nechce ani to… a žijí oba ![]()
Dcera UM nikdy nepila, nepije ani jiné mléko, dá se to nahradit jinak.
První syn mi přestal UM pít v 8m, tak jsem mu ze sunaru dělala veřer a ráno kaši. Kolem roku a půl, už jen večer a ted ve 22m už ani večer. Pije kakao, jí sýry a k večeři mu dám normálně krupicovou kaši. Druhému synov je 7m a už mi UM také odmítá…takže zase kaše.
Ja bych ji taky nedavala UM ale nemela jsem mleko ttakze nic jineho mi ani nezbylo ![]()