14 denní pije často v noci

8594
4.5.14 07:28

14 denní pije často v noci

Hezkou neděli ženy, prosím o konzuůltaci. Dcerka neroizlišuje denní a noční spaní a budí se na kojení stejně často v noci jako ve dne, dneska dokonce ještě častěji než ve dne (ale zlobily prdíky, míchaná vajíčka nebudou to pravé, sem husa :zed: ). Chci jen vědět, jestli je to normální, nerada bych, aby si otočila den a noc..já vím že je malinká, dávám jí dle potřeby, režim po nbí nechce, ale syn věděl že je noc už od břicha, už od porodnice spal v noci 2× 6h po sobě, to se slečně povedlo od návratu z porodky jen 2×…jen chci uklidnit, že to ničemu nevadí a že se to samo upraví…doufám v delší spánek než 2h v kuse po dobu několika měsíců :roll: :twisted:
Zapomněla jsem napsat, že ten interval ve dne je 3h max a v noci 2,5 - 3 taky max :-)

Příspěvek upraven 04.05.14 v 07:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
4.5.14 07:29

Ještě je prtě, noční kojení je důležité pro laktaci. Dodržovat základní pravidla - v noci nemluvit, nerozsvěcet. Ono se to srovná a intervaly se prodlouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
4.5.14 07:39

Nas se budil v noci pravidelne po 2-3hodinach, poprvy spal dyl az snad kolem 5.m.. je jeste malicka, noc a den jeste nerozlisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
4.5.14 07:40

@Kalla1412 Měly to tak obě dcery, po šestinedělí se to upravilo.

• Citovat
  • Upravit
5436
4.5.14 07:44

Já dnes v noci 5× kojila skoro 17měsíčního… Ale u nás to budou asi zuby. Jak píše @Sibyla0, fungovat vez řečí a ve tmě a časem se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35915
4.5.14 08:20

2-3 hodiny mi neprijdou casto, je mala a nemuzes od ni chtit zazraky. Kdyby to byla co hodina, tak to by casto bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.14 08:25

Náš prdolka taky tak vstával..prostě jel po 3 hodinách, v dobách krize i po dvou, hodině a půl.. jak píšou holky, vzala jsem z postylky, nemluvila, položila vedle sebe dala prso, jak se najedl zase jsem ho položila zpátky.. někdy se probrala chtěl být u mě, tak jsem ho v posteli nechala… po šestinedělí se to upravilo a malý vstával zhruba po 3,5 hodinách, s tím že první spaní měl delší.. a ted má 4 měsíce a vstává 2× za noc.. takže neboj, ono se to upraví.. je maličká, chce být s maminkou ;) přeji velkou výdrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová