Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hezkou neděli ženy, prosím o konzuůltaci. Dcerka neroizlišuje denní a noční spaní a budí se na kojení stejně často v noci jako ve dne, dneska dokonce ještě častěji než ve dne (ale zlobily prdíky, míchaná vajíčka nebudou to pravé, sem husa
). Chci jen vědět, jestli je to normální, nerada bych, aby si otočila den a noc..já vím že je malinká, dávám jí dle potřeby, režim po nbí nechce, ale syn věděl že je noc už od břicha, už od porodnice spal v noci 2× 6h po sobě, to se slečně povedlo od návratu z porodky jen 2×…jen chci uklidnit, že to ničemu nevadí a že se to samo upraví…doufám v delší spánek než 2h v kuse po dobu několika měsíců
![]()
Zapomněla jsem napsat, že ten interval ve dne je 3h max a v noci 2,5 - 3 taky max ![]()
Příspěvek upraven 04.05.14 v 07:49
Ještě je prtě, noční kojení je důležité pro laktaci. Dodržovat základní pravidla - v noci nemluvit, nerozsvěcet. Ono se to srovná a intervaly se prodlouží.
Nas se budil v noci pravidelne po 2-3hodinach, poprvy spal dyl az snad kolem 5.m.. je jeste malicka, noc a den jeste nerozlisuje
Já dnes v noci 5× kojila skoro 17měsíčního… Ale u nás to budou asi zuby. Jak píše @Sibyla0, fungovat vez řečí a ve tmě a časem se to srovná.
2-3 hodiny mi neprijdou casto, je mala a nemuzes od ni chtit zazraky. Kdyby to byla co hodina, tak to by casto bylo ![]()
Náš prdolka taky tak vstával..prostě jel po 3 hodinách, v dobách krize i po dvou, hodině a půl.. jak píšou holky, vzala jsem z postylky, nemluvila, položila vedle sebe dala prso, jak se najedl zase jsem ho položila zpátky.. někdy se probrala chtěl být u mě, tak jsem ho v posteli nechala… po šestinedělí se to upravilo a malý vstával zhruba po 3,5 hodinách, s tím že první spaní měl delší.. a ted má 4 měsíce a vstává 2× za noc.. takže neboj, ono se to upraví.. je maličká, chce být s maminkou
přeji velkou výdrž ![]()