Odmíta uměle mlíčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
odmíta uměle mlíčka
Maminky, jsem zoufala už mame 3 mličko dnes nam poradila mudr zas jine nutrilon profutora prcek mi odmíta uměla mlíčka:( měl vyšetření zda neni alergie nebo tak a vše ok. příjde nam už že mu nechutnaj chutove..jsem zvedava na ten novej nuutrilon
mate snim zkusenost? prcek na začatku papa v pohodě za tyden nebo 2tydny odmíta vypije třeba 60ml 90ml a pak odmíta často potřebuji poradit. měsíc jsem kojila a vse ok pak šl na umele malemu budou 3měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jinak jsme to meli podobne. Ze zacatku Nutrilon, pak ho pila min, zkusila jsem Hipp, ten pila jeste min. Vratila jsem se k Nutrilonu a vydrzela. Asi po mesici se to zlomilo. Ted v necelych 5 mesicich pije 120 - 150 ml.
Doktorka to neresila. Rikala, ze pokud je jinak spokojena a prospiva (a to neznamena jen pribyvani na vaze), tak to nemam resit. Mam stesti, nase doktorka neni tabulkova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na umělem je od listopadu tak střídam to tak do měsíce ted to je 3 mlíčko jelikoz nepije moc
120 nutím bohužel aby neco na vaze bylo.. dnes nasadila nutrilon profutora ze je prej chutove dobry tak jsem nezkousela jeste mam to zkusit az dyl že mam zdelat to co ma ted..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 a co byl důvod, žes přestala kojit, když měsíc vše OK?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 kolik UM vypije za 24 hodin celkem?
Podle zkušenosti se svým dítětem bych zkusila udělat mléko teplejší než se doporučuje, dala větší průtok a změnila typ savičky na láhvi. Tyto problémy byly u nás. Je mu 6,5 měsíce a pije max. ze 150 ml.
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
@kattynka19 kolik UM vypije za 24 hodin celkem?
Podle zkušenosti se svým dítětem bych zkusila udělat mléko teplejší než se doporučuje, dala větší průtok a změnila typ savičky na láhvi. Tyto problémy byly u nás. Je mu 6,5 měsíce a pije max. ze 150 ml.
Souhlas naprosto. Jak jsem dala větší průtok, najednou začala pít mnohem líp. Totéž ta teplota - kolem 39 stupňů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 Jinak profuturu jsme zakoušela taky a přišlo mi, že chutnala stejně jak Pronutra. Jen malé začaly zažívací problémy. Ale to je hodně individuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka my ještě měnili lahvičku. Měli jsme MAM a teď máme obyčejnou s širokým hrdlem z Rossmanna.
- Citovat
- Upravit
Nám MAM sedla. Ale třeba syn mám do 11 měsíců, co se odstavil DM Babylove a taky je dobrá… Mým dětem sedlo to, co do pusy dostaly jako první. Včetně dudlíků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lahev mam MAM a dudliček je 2.. nevím si moc rady uz nechci mu pořad menit,90ml papa ted a vypije jak kdy za 24hod nekdy 650ml někdy 700ml opravdu jak kdy nedavno za celej den vypil 260ml a byl spokojeny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattynka19 tak 650-700 ml mi přijde dost
Teda záleží i na tom, kolik váží. Třeba ten jeden den prostě neměl hlad, mohl mít nějaký problém.
Mně půlroční pije 700-800 ml. Dneska od rána vypil kolem 500 ml a bude mít už jenom jednou ze 150 ml, tak uvidíme, kolik vypije. On je teda po nemoci, ale i když byl zdravý, tak pil 5× denně ze 150 ml. Některé děti nemají takovou potřebu mlíka a pak si to vynahrazují na zelenině.
Takže pokud není extra hubený, tak bych se zkusila nestresovat.
- Citovat
- Upravit
Dítě má denně vypít orientačně 120-150 ml / kilo své váhy. Podle tabulek.
Podle mě ti nepije málo.
A když je to o něco míň, nevadí. A když je to občas o dost míň, tak nevadí taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka mně teď říkala doktorka, že stačí, když pije 100 ml na kilo, mám hubeňoura, tak jsem to řešila kvůli nemoci.
- Citovat
- Upravit