Odmítání UM - nemocnice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
odmítání UM - nemocnice?
Ahoj, potřebuju poradit od těch, co mají/měly doma nejedlíky? Syn 2,5 měsíce náhle den a půl odmítá UM. Dříve pil cca 100 - 120 na jedno krmení, včera jsem do něj celý den nacpala cca jen 180 ml!!!, zbytek nechtěl nebo vyblil. Od noci je to trochu lepší a jí na jedno krmení cca 60 - 70 ml ale musím ho hooodně přemlouvat. Změny mlíčka, různé kapky na prdy, biogaiu, všechno zkoušíme, bez výsledku. Mudr. ho prohlížel a říkal, že se zdá ok, dokonce během 3 dnů trochu přibral, 40 gramů, malej se usmíváa vypadá spokojeně. jen víc spí. Nicméně pokud se do zítřka nerozjí, chce nás mudr. poslat na pozorování do nemocnice. Přiznám se, že to se mi moc nezdá. Za 1. mám fobii z doktorů, už teď jsem z malýho na prášky a co teprve v nemocnici. Za 2. mám strach, že se udělá dopoledne jedno vyšetření a pak tam budem celý den zbytečně čumákovat. NO a za 3. mám doma ještě 1,5 roční dcerku a mám problém s hlídáním, manžel je pryč, babičky nejsou, musela by hlídat kamarádka, a to by mě asi stresovalo ještě víc…
HOlky, Byly jste některá s nejedlíkem na pozorování v nemocnici? A mělo to efekt?? A zažily jste některá, že by mimi prostě přestalo jíst nebo začalo jíst radikálně míň? Co jste dělaly?
Za dnešek malej zatím snědl ca 350 ml,(dost ho teda cpu) pokud vydrží, budeme za celý den na cca 520 ml. To mi zatím na nemocnici nepřijde co myslíte? Díky moc za rady, začínám si dost zoufat. Včerejšek jsem probrečela a jsem nervní před každým krmením…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mozna mel nejakou virozku s nevolnosti a blinkanim, to se srovna. 500ml je v pohode. Kdyz nebude dehydrovanej, par dni na slabsim pridelu nijak nevadi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocarfirkon tak pokud malý přibírá a nepozoruješ ty ani Dr. jiné změny nebo známky nepohody, tak mi to přijde zbytečné. Co pamatuju, tak moje děti občas taky méně jedly, někdy víc, někdy míň, stejně jako někdy neměly náladu, míň nebo víc spaly apod. To stejné teď můj kojenec (3 měsíce) někdy víc spí, čili míň jí, někdy je u prsa furt. Není malý třeba nachlazený? Ale i tak mi 500ml nepřijde málo a hlavně od včerejška pozoruješ změnu k lepšímu, to je důležité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocarfirkon hele nevím, jak je na tom váhově teď? Holka mívala a mívá období, kdy se třeba týden cpe a týden do ní dostat jídlo je nadlidský úkol. Už to teda prakticky neřeším. Má 2 a půl roku, váha 10,7 kg. Pod třetím percentilem, její dětská doktorka to neřeší, řekla, že takhle to mají tři děti ze sta, v gastroporadně, tak jí napsali nějaký speciální pudingy, speciální cukr a kaši aby přiývala. Podle mě je to blbost, dej na svůj instinkt. A pokud den a půl nejí, nehrotila bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď syn váží 4,8 kg, z porodnice šel na 2,8 kg… jako vypadá spokojeně, usmívá se, prohlíží si hračky, jen o jídlo prostě nějak nejeví zájem…Pravda je, že má malej rýmu, asi ji chytil od dcery, která kýchá, furt plnej nosi i zvýšená teplota. Myslíte že muže jíst míň kvůli rýmě? Mudr. tvrdil, že je to nepravděpodobný, ale když neni dobře dospělýmu, taky moc nejí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocarfirkon píše:
Teď syn váží 4,8 kg, z porodnice šel na 2,8 kg… jako vypadá spokojeně, usmívá se, prohlíží si hračky, jen o jídlo prostě nějak nejeví zájem…Pravda je, že má malej rýmu, asi ji chytil od dcery, která kýchá, furt plnej nosi i zvýšená teplota. Myslíte že muže jíst míň kvůli rýmě? Mudr. tvrdil, že je to nepravděpodobný, ale když neni dobře dospělýmu, taky moc nejí…
tak to nevím, proč ti to Dr. říkal, ale kvůli rýmě nebo viroze odjakživa děti míň jí. U nás nedávno dva starší nachlazení, mimčo to chytlo lehce taky a taky míň jedl, i spal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit