Odmítání UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.4.26 09:18

Odmítání UV

Zdravím maminky, mám na vás prosbu…
Syn měl do 4 měsíců mateřské mléko, sem tam umělé, protože jsem to měla takové nějaké všelijaké. Někdy po 4 měsíci jsme přešli na HiPP, zhruba do 5 měsíců to byla hrůza… chvíli pil krásně, potom tak, že to vypadalo na reflux (časté ublinkávání + to horší pití), zkusila jsem koupit nové lahvičky a super, tak dva týdny. Jelikož se mi ale později zdálo, že by to zase chtělo jiné savičky, vztekal se hodně u pití, tak jsem koupila zase o číslo větší velikost, ale pořád prostě pije špatně…o to hůř od doby, kdy má příkrmy…na ty se pomalu třepe jen co vidí lžičku…ale mlíko prostě ne…vypije ho, jak kdy celé, ale po strašně dlouhé době, je u toho mrský, vzteká se…a to kolikrát třeba 20ml vyblinká (někdy víc), mlíko už má jen ráno a večer před spánkem, v noci je mlíko v pohodě.
Ještě bych podotkla…starší syn má nejspíše nizoučkou formu autismu, který to měl s mlíkem podobně. Tak si říkám, jestli to není příznak i u toho mladšího…neříkám, že špatné pití mlíčka je znak autismu :lol: ale taková třeba první zvláštnost.
Opravdu už nevím co s ním.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35455
9.4.26 09:24

A kolik mu je teda teď? Jestli má mléko ráno večer plus v noci a jinak jí pěkně příkrmy, tak bych to neřešila a necpala to do něj násilím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33151
9.4.26 09:56
@Anonymní píše: Více

Zkusila jsi jiné mléko? Třeba mu to co mu dáváš nechutná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5878
9.4.26 10:22

Starší dcera od 7m už mléko vůbec nechtěla..
od 8m jsme dávali jogurty, chleba s lučinou, mléčné kaše a stačilo to.
Důležité jsou alespoň 3 mléčné potraviny, nemusí to být vyloženě mléko + dodržovat pitný režim.
Ty píšeš, že um v noci pije, tak bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 10:34

Vidíte, omlouvám se, za 2 týdny mu bude 7 měsíců. @JancaS84

• Citovat
  • Upravit
pujda
9.4.26 11:05
@Anonymní píše: Více

To už um nepotřebuje. Buď zkuste jinou značku, nebo nenuťte. Jak píše @Markéta188
Mléčné výrobky, jogurty apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová