Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Absolutně nic nehrozí, nebyl to spíš pach z trvale ondulace? Buď v klidu..
@Aries6 I látky ze vdechovaného vzduchu se dostáváji do těla…Tak myslím, že by se to mohlo dostat i do mléka…
Nemohlo to miminku ublížít. A jestli je ti z tohoto do breku, tak by možná stálo za to začít se zabývat tvou nadměrnou úzkostí.
Koukám není týden, aby tu někdo nezaložil podobnou diskusi. Asi je ověřené, že to vždy vyprodukuje několik stran diskuse.
@Anonymní píše: Více
Dovolim si zaplevelit co se tyka tech smradu..nejvetsi smradarna jde z vietnamskych nehtaren, u nas to v obchodaku smrdi jeste ve vedlejsim obchode i okoli..vietnamci tam maji stanartne rousky a ty zakaznice to tam fetuji. Nechapu ze to nikomu nevadi
![]()
Spěte klidně, nic se nestalo. To byste to musela fetovat od rána do večera. A i tak by to nejspíš ublížilo vašim plicím a dítěti vůbec…
Ahojte, mám doma 2,5 měsíční miminko, dnes jsem byla u kadeřnici na stříhaní, moc mi padají vlasy a byl tam takový divný zápach jak odlakovač, větralo se, ale stejně to tam bylo cítit, byla jsem tam necelou 1 hodinu. Teď mám výčitky, zda to co jsem nadýchala, nejaké chemikálie nemůže projít do mateřského mléka a ublížit miminku. Před odchodem jsem nakojila, dítko hezky spinkalo, bylo s tatínkem, byla jsem pryč opravdu krátce, ani se ještě nevzbudilo…Všetko jsem si hezky zařídila a pak tohle.. Je mi do breku. Myslíte, že mu moje mléko může teď nějak ublížit?
Příspěvek upraven 27.03.26 v 12:15