Odsávačka na velká prsa

7
30.3.26 17:40

Odsávačka na velká prsa

Ahoj holky, jdu s prosbou. Potřebovala bych poradit co nejlepší odsávačku na větší prsa. Mám od Canpol babies, tu do podprsenky a teď po pár týdnech začal vypadávat ten sací „ventil“, někdy to na bradavce cítím a někdy ne, mléka to moc neodsaje i když pak zkouším ručně, tak z prsa to hezky stříká. Po odsátí necítím nějak extra úlevu, nevím zda dělám něco špatně, nebo mi tahle prostě nesedne. Každopádně nechci díky tomu zbytečně přijít o mléko, protože malá přes den prso odmítá a já jí ho chci dopřát alespoň z láhve.. :( prosím, máte zkušenost s opravdu dobrou odsávačkou která funguje? 🙏
Ať levnější variantu, tak tu dražší, hlavně aby to fungovalo a opravdu to vytáhlo mlíčko :D vím, že to nebude jako přímo od miminka, ale asi se chápeme.. :D děkuji 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3025
30.3.26 17:48

Já měla půjčenou Medela Swing a oproti Canpol to byl o 400% lepší zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.3.26 17:54
@Kata9775 píše: Více

Kamarádka takto odsávala něco přes rok, měla elektrickou Medelu (myslím že swing se to jmenovalo, ale nejsem si úplně jistá) na dvě prsa, byla s tím naprosto spokojená, celou dobu fungovala bez poruchy a využila i u druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35920
30.3.26 18:40

Medela swing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.3.26 18:45

Já mám Truelife Nutrio BP electric, je super, mléko vytáhne moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.3.26 18:59

@Kryptozoo @JancaS84 @Catalina123 @AbbySt
Obě doporučované odsávačky sednou i na velká prsa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35920
30.3.26 19:13

Mám velikost košíčků G a v pohodě. Ale už nekojim, při kojení to bylo možná i víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
30.3.26 21:32
Řekla bych, že musí sedět hlavně ten nástavec na bradavky :think:
Abych to upřesnila, odsávat tak že jsem nějak ležela nebo byla pohodlně opřená mně nikdy nešlo, vždy jsem musela být v relativně nepohodlném předklonu a případně to prso druhou rukou pridržovat.

Příspěvek upraven 30.03.26 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
30.3.26 21:32

Já používala tu nejobyčejnější manuální Baby nova a pecka, kdykoliv kdekoliv (na chatě v koupelně, v autě na dovolené), dvě lahvičky během chvilicky, odsavač jak rychle chceš, sama si zvolíš jestli je to při spěchu nebo v klidku. Měla jsem i elektrickou, ale trvalo to strašně dlouho a v noci mi vadil i ten zvuk. Prsa G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
30.3.26 21:37

Za mě taky Medela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.3.26 03:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
31.3.26 07:54
@Kryptozoo píše: Více

Taky bych rekla, ze dulezity je tan nastavec, nejak uplne nevim, jakou roli hraje velikost samotnych prsou :think:
Nicmene mam kosicky tak E, nevim, jestli uz spadam do pozadovane kategorie :lol:, ale taky jsem mela Medelu Swing a v pohode, jen jsem musela koupit vetsi ty nastavce, nez co byly v zakladni sade…ale uz je to 10 let, nevim, co je na trhu ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
31.3.26 07:59

@Beruska999999 Možná zakladatelka naráží na problém, kdy je prostě to prso tak velké a měkké, že když si člověk odsávačku prostě jen připlácne, tak se nechytne, jelikož se okraje zaboří do vší té hmoty a nesedí to:D
Což jsem rešila holt tím přidržováním a předklonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
31.3.26 18:51

https://www.drmax.cz/…avacka-mleka

Tato, ale nevim, zda se ještě někde vůbec prodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová