Odmítání vody. Co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
4.8.17 07:45
@debra.morgan píše:
Ja vodu nepila snad nikdy, co si pamatuju ani jako malá a ani ted mi nejede, dělám si sirup nebo ředím džusy (zuby mam ok :-) )

Je pravda, že jaký bude mít člověk zuby, je dáno už asi dopředu. Vždycky jsem se o zuby starala, čistila si je i na chlastacích akcí (jako jediná) a zuby mám samou plombu. Bratr si je snad skoro nečistil a nemá ani jednu. To mi řekněte, kde je ta spravedlnost? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.8.17 07:46
@Mimis2017 píše:
@Verculiinek mě nepije kluk ani tu šťávu, je mu 9, 5 měsíce, takže je super něco do něj dostat… Dávám mu napit buď strikackou nebo kapatkem, když sám moc nevypije…

Já Adélce jednou zkusila naředit právě tu šťávu od Hippu a tu mi pila. Tak asi můžu být ráda, že pije alespoň něco že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.8.17 07:51
@Puchatka píše:
Nas malej 7,5m to same, akorat tedy nechce ani sladke. Ma uz dopo ovoce, v poledne masozeleninu a na noc kasi a nastesti k tomu jeste pije cca 500ml um denne. Ale vodu davam v tomto horku tak, ze mu strikam do pusy. Ale sam se nenapije :(

Adélce už také právě dávám dopoledne ovoce nebo kaši a k obědu masozeleninu. UM jí když se vzbudí, odpoledne a večer. A když je opravdu horko a nenapije se ani trošku, tak jí dám trochu UM i po obědě. Když jí dávám vodu, tak v puse mačkám savičku, aby něco spolkla, ale obávám se, že toho moc není. Hold jsou děti zvyklé na sladké (MM/UM) tak proč by pily vodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.8.17 07:55

Tak holky děkuji moc za názory. :kytka: Asi jí prostě budu ředit šťávy a pořád zkoušet vodu, jestli ji nevezme na milost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.8.17 12:16
@Verculiinek píše:
Je pravda, že jaký bude mít člověk zuby, je dáno už asi dopředu. Vždycky jsem se o zuby starala, čistila si je i na chlastacích akcí (jako jediná) a zuby mám samou plombu. Bratr si je snad skoro nečistil a nemá ani jednu. To mi řekněte, kde je ta spravedlnost? :zed: :lol:

Tak v tomhle nejsi sama :-) Taky jsem se mohla kvůli zubům přetrhnout a vždycky se nějaký kaz našel. Brácha si zuby nečistí skoro nikdy a má chrup perfektní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.8.17 12:21

A k tomu pití - vzpomínám si na jednu kamarádku, která prckovi všechny příkrmy ředila vodou, aby měl dost tekutin. Dokonce i bílý jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí