Zubařka ni odmítla vyrthnout zub

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
16.2.10 14:20
LadyRebeka píše:
Holky co se týče té zohyzděnosti, tak jde o to že při osteoporoze je problém s hojením kostí a ten zub je v kosti.

Ano, sedmička i osmička. Jaký je to rozdíl extrahovat jednu nebo druhou? Jako že je osma větší nebo má hlubší kořeny? Podívej se na rentgen, není tomu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
16.2.10 14:32

Já asi vím jak to zakladatelka myslí s tou kostí. Ta moje poslední osmička je taky v kosti. Jestli to chápu správně, tak to není o tom, že by z té kosti vyrůstal jako všechny ostatní normální zuby. Ale že ta osmička je tak vzadu, že prostě je jakási kost i nad ní. Je to divné, v případě nouze oskenuju svůj rentgen pro lepší pochopení. Ale teda já myslím, že u zakladatelky diskuze také paní zubařka nepřemýšlí o vytrhnutí sedmičky kvůli tomu, že osmička jak se tam mačkala, tak má nějak nedovyvinutý kořen a tudíž by nebylo úplně nemožné, že by se zoubek vyvyklal a vypadl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
16.2.10 16:37

Osmička je v kosti. Sedmička je v puse. Když vytrhnou sedmičku, osmička bude mít kudy vylezt. Vím co znamená riziko vytrhnutí sedmičky i proč by se ostatní zuby hnuly. Jdu ve čtvrtek ke stomatochirurgovi sehnala jsem díky bohu tady ve městě, dojet do statutárního by byl pro mě problém s malým miminkem. Uvidím co mi řekne on, jestli to bude vůbec třeba vytrhávat nebo ne. I tak díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.