Zuby? Průjem, pláč...

12735
10.2.10 22:10

Zuby?

Ahoj holky, tak nám před nedávnem asi začly nasedat zuby, chladili jsme a gelovali a jen to zabíralo aby neplakala. Strašně křičela a a slintala a kousala. Pak to přešlo. Dneska v noci se vzbudila a prděla tak jsem jí namazala bříško pupíkem krémem a spinkala až do rána, to se pokakala, klasika. Kaká vždy ráno :-) jenže pak znovu a znovu, pokaždé méně a méně. Stolice byla žlutá a nezapáchala hodně vodnatá ale ne uplná voda. Kakala 3krát pak si akorát prdla a malilinko jí uteklo. No a pak celý den nic. NO a teď večer začala prdět a vždycky to tak jako šplouchlo no a měla to zase jak dopoledne žluté nezapáchající. Jí i pije normálně nepláče, je v klidu. Akorát jsem jí raději dávala jen mléko a čaj, žádné příkrmy. Má 7 měsíců a zatím mame povolenou jen ovoce zeleninu a masozeleninu. Můžou se ty zuby už konečně řezat? Nebo prostě jen čistila střevko? Mamka moje říkala, že buď zuby nebo prostě jen neměla svůj den. teploty nemá a je v klidu ani není spavá nebo tak prostě normal. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
10.2.10 22:16

já mám první dítko a na první zoubek zatím čekám,ale co jsem četla tak u prořezávání zoubků může být průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.10 23:43

Koukni se jí do pusinky a uvidíš, pokud budou dásně zarudlé tak ano. A ještě zkus vzít kousek gázy a sahnout ucítíš to a poznáš!!!Nám už se prořezal 3 zoubek jednička v pravo nahoře. Viz.koukni do mého alba. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.2.10 00:01

Můžou to být zuby. Naše malá taky občas kadila mnohokrát denně při zubech. Příkrmů, které jsou vhodné i při normálním průjmu, bych se ale nebála - např. banán, rýže, mrkev, trochu brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
11.2.10 09:08

Natálka taky měla úplně jiné kakání než normálně, když se jí prořezával první zub, u druhého taky trochu změna stolice. Chodila snad 5× za den, někdy trochu průjem. Ale jak tu někdo psal ať koukenš do pusy..tak u nás se třeba nekonalo žádné zčervenání dásně nebo tak. A dásně měla nateklé už 2 měsíce před proříznutím, takže v puse jsem moc nevykoukala. Ale jinak jí nic nebylo, teplotu neměla, ale slintala, tak jsem usuzovala zuby a bylo to tak.

Jestli chceš mít jistotu, tak cinkni doktorce a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.10 09:24

Myslím, že to budou zoubky. Honzíkovi už vylézá 3 zoubek a kaká 5× denně. Horečeku taky nemá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
11.2.10 10:07

Ahoj holky asi to fakt budou ty zuby. Naposledy kakala včera v 8 večer a od té doby zatím nic, tak buď se čistilo střevko, nebo ty zuby, ale i tak díky za názory. Člověk občas prostě potřebuje uklidnit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
11.2.10 10:12

Ahoj, tak to samé řeším já už asi týden! Prcek slintá a kouše všechno, co mu přijde pod ruku, dáseň úplně červená a tvrdá, o kadění po každém kojení ani nemluvím. Nejdřív jsem se bála, aby to nebyl nějaký průjem. ale prý to může u zubů být…dokonce měl i zvýšenou teplotu jeden den a i trochu rýmu. To vše prý může k zubům být tvrdí zkušenější. Tak už se snad brzo vyklubou i vám! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
11.2.10 10:39

Holky, zub už vykoukl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.2.10 13:09

no zrovna jsem se chtěla zeptat jak dlouho může trvat než vykoukne. Malá má dole dva zoubky a když se jí klubaly tak neslintala, neokusovala, spala normálně jen trochu míň jedla - všimla jsem si až u jednoho hysteráku u oběda že tam má něco bílého a zub vylezl snad až za týden.

Teď měla minulý čtvrtek děsnou rýmu, občas průjem, jeden den i zvýšenou teplotu od té doby je ale ukňouraná, nejí, nechce si hrát prostě nic. Když jí kouknu do pusy tak dole nic ale nahoru mi to nějak nejde se podívat pohmatem tam nic není - už to trvá týden tak přemýšlím jak dlouho ještě :zed: :zed: Nejdřív jsem si myslela že to je nějaká viroza ale teď je naprosto v pohodě jen to jídlo a kňourání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.10 17:13

Gratuluji mnohokráte!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat