Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosím doporučte dětského zubaře, se kterým jste spokojené. Můj zubař bohužel dětičky nebere, tak musím hledat. Děkuji
Kolozubko super dětská zubařka je v Suchdole na Kamýcké. Se starší dcerou tam chodím asi 4 roky a jsem moc spokojená ![]()
Ahojky já chodím s dítětem k dětské zubařce MUDr. Ivaně Conkové do Zelené ulice 12 do Dejvic a jsme moc spokojeni. Její telefon je 233331661.
jsme moc spokojení s pí doktorkou Zímovou, má dětskou ordinaci v lípa centru nové butovice pha5-tady je číslo na recepci kde se nech přepojit na stomatologické odd a tam se k ní objednej-pokud budeš teda mít zájem. č. je 296 113 111 ![]()
tezi a chodíte k Čadkový , Glossový nebo ke komu? My přímo na Kamýcký bydlíme, ale pořád mám takový tendence shánět nějakou „lepší“ kliniku. Pak si zas řikám, že to taky není záruka kvality. Pořád se nemůžu rozhodnout, a tak Nikča ještě u zubaře nebyla
( a ke svýmu jí nevezmu - vypadá jako masovej vrah a má oooobrovský ruce, tak bych raději nějakou zubařku
)
Ahoj,
také scháním pro syna zubařku, ke které Tezi chodíte? K paní doktorce Glosovo nebo Čadkové? Díky za odpověď.
Ahojky kolozubko ![]()
Holka mi chodí k doktorce Kravcivové a budu tam přihlašovat i kluka. Je suprovní
Ale nevím, jestli to nemáš z ruky, jsou to Řepy, ale staví tam tramvaj skoro u ordinace. ![]()
Ahoj Vrobco
díky za tip. Mě byli řepský zubaři nedoporučeni
Napíšu ti to raději do SZ.
Ahoj
ráda bych oživila diskusi. Potřebovala bych doporučit dětkého zubaře a to na Řepích, Stodůlkách a nebo Zličíně.