Chybějící dvojka - mléčné zoubky

397
2.2.10 08:36

Chybějící dvojka

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na názor. Naše malá má všechny zoubky (kromě posledních stoliček - ty rostou později), ale chybí jí dvojka dole 8-o . Má jedničku kousek mezeru a hned trojku. Myslíte, že jí to ještě doroste? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
2.2.10 08:41

Foltexko Já měla spolužačku, která neměla obě dvojky nahoře. Až byla starší nechala si tam dát umělé zuby. Ale netvrdím, že je to váš případ :wink: . Třeba zoubek ještě doroste. Možná kdyby vám zubař udělal rentgen, tak by zjistil, jestli je tam zoubek založený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
2.2.10 11:21

Jo. kluk ma 15 mesicu a ma vsechny jednicky, vsechny ctyrky a jenom tri dvojky, jedna dole mu chyby. Tak cekam a asi zajdu k zubari, stejne by mel jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
2.2.10 12:24

Rozarce chybi dolni dvojky a vsechny trojky,
vypada fakt vtipne, kdyz ma dole jen jednicky, pak mezeru a stolicky
kdyz jsme byly v listopadu u zubarky, tak jen rikala, ze ji rostou pomalu, trosku nestandardne, ale stejne se s tim neda nic delat, casu na rust ma jeste dost :)

• Citovat
  • Upravit
397
2.2.10 13:04

no tak snad jí ještě vyleze, ale moc prostoru tam teda nemá. Ale pusinka se jí zvětší, tak možná pak. V květnu jdeme podruhé k zubákové, tak třeba mi k tomu něco řekne. Ach jo, my musíme mít furt něco extra. Díky, trochu jste mě uklidnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.