Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na názor. Naše malá má všechny zoubky (kromě posledních stoliček - ty rostou později), ale chybí jí dvojka dole
. Má jedničku kousek mezeru a hned trojku. Myslíte, že jí to ještě doroste? ![]()
Foltexko Já měla spolužačku, která neměla obě dvojky nahoře. Až byla starší nechala si tam dát umělé zuby. Ale netvrdím, že je to váš případ
. Třeba zoubek ještě doroste. Možná kdyby vám zubař udělal rentgen, tak by zjistil, jestli je tam zoubek založený.
Jo. kluk ma 15 mesicu a ma vsechny jednicky, vsechny ctyrky a jenom tri dvojky, jedna dole mu chyby. Tak cekam a asi zajdu k zubari, stejne by mel jit.
Rozarce chybi dolni dvojky a vsechny trojky,
vypada fakt vtipne, kdyz ma dole jen jednicky, pak mezeru a stolicky
kdyz jsme byly v listopadu u zubarky, tak jen rikala, ze ji rostou pomalu, trosku nestandardne, ale stejne se s tim neda nic delat, casu na rust ma jeste dost ![]()
no tak snad jí ještě vyleze, ale moc prostoru tam teda nemá. Ale pusinka se jí zvětší, tak možná pak. V květnu jdeme podruhé k zubákové, tak třeba mi k tomu něco řekne. Ach jo, my musíme mít furt něco extra. Díky, trochu jste mě uklidnily.