Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@finduska Takze normalne muzu prijit na postu a rict, ze chci aby se mi obycejne psani atd ukladalo na poste? Ze si pro ni budu jezdit? ![]()
@alun-ka je to na papir, a dava se to na dobu urcenou klientem. Je to nekdy opruz,zvlast u ludi co si to nahlasi na 10let(vetsinou pobyt na uradech) vic se uz neukazi a nejdriv to musi tridit doručovatel a pak prepazkovy
kdyz jsem kdysi zacinala na poste rikala jsem si proc mam na prepazce pracovni donu od pul seste
kdyz otevreno je od 8
![]()
@Bajuna20 jdi na postu a rekni,ze bys chtela udelat odnos z posty.Vic nevysvetluj. Dostanes formular ( u nas ho treba vyplnujem my,jsem naucena ze kolikrat je lepsi udelat to sama,nez 5krat vysvetlit a k prdu- ne samozrejne u vsech,ja jsem taky rada kdyz mi nekdo na urade pomuze vyplnit ty jejich papiry
) do hlavicky se vypise jmeno a adresa z ktere je ten odnos. Pak se zaksrtne jakou sluzbu chces(jeden papir je na 8 sluzeb )datum od kdy do kdy.dolu podpis a das obcanku.a oni to projedou počítačem. A je to zpecetene
@finduska Tak to se mne netyka
spis jen at vim, ze to jeste existuje a jak se sluzba jmenuje. At nejsem za blbce.
Jo a odkdy to zacne platit? Myslim, odkdy mi tak budou schovavat postu?
@Bajuna20 tak max do 5prac.dni nez ten formular objede vsechny useky
neni zac
@finduska píše:
@TopSecret no a to právě byt nemzsi zpoplatneno.viz vysejinak i cena boxu je ruzna na mensi poste 100kc na vetsi klidne i píše: Více
Tak sem o neco chytrejsi
jen sem rikala moji zkusenost. Me rekli na poste jen o ty placeny sluzbe.