Strašný kruhy pod očima

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Victoria1
5.1.19 21:31

Strašný kruhy pod očima

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Mám už asi rok a půl strašný kruhy pod očima takový modro-fialovo-černý, zkoušela jsem už několik krémů na kruhy pod očima a ani jeden mi nepomohl :cert: už si fakt nevím rady a netuším co mám ještě dělat, každý den to maskuju makeupem nebo korektorem. Nevíte prosím o něčem co by pomohlo? Ale spíš mi neraďte krémy protože ty prostě nefungujou, ale spíše něco co by to vybělilo. Kamarádka mi radila že to mám každy den potírat citronovou šťávou, ale to taky nefunguje. :nevim: :nevim: už prostě netušim co mám ještě dělat tak prosím poraďte už se chci toho zbavit. Jsem doslova zoufalá :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
5.1.19 21:32

Zkusila bych multivitaminy vč. suplementace železa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
5.1.19 21:33

Mám bohužel taky, někdy nezmizí nikdy, je to prostě geneticky a je tam tenká kůže takže to prosvítá do takové barvy. Používám rozjasnovac to jediný mi tak nějak pomáhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.1.19 21:33

A z čeho je máš? Pokud z nevyspání, tak především řeš spánkovou deprivaci. Pokud spíš normálně, tak běž k lékaři - pokud najednou vylezly a nemáš to dané geneticky, tak můžou být příznakem nějakého zdravotního problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1
5.1.19 21:35

@sediza děkuju určitě zkusím :srdce:

• Citovat
  • Upravit
625
5.1.19 21:36

A třeba s ledvinami žádný problém nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
5.1.19 21:37

Zakladatelko,takové kruhy pod očima mám taky. Ničím to nemaskuju,protože nemám čím :) . Občas když mě děti nechají par noci po sobe vyspat,tak ta modrofialova není tak výrazná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1
5.1.19 21:39

@Ou spím cca 8hodin takže z nevyspání to nebude, už jsem přemýškela že bych měla jít k doktorovi, ale nebyla jsem si jistá jestl to je na doktora

• Citovat
  • Upravit
Victoria1
5.1.19 21:40

@Evullka myslím že ne, ale u doktora jsem s tím ještě nebyla, nenapadlo by mě že by to bylo z ledvin :)

• Citovat
  • Upravit
56278
5.1.19 21:48

Taky je mám a už dlouho. Kdysi jsem někde četla, to může bý kombinace genetiky + nošení brýlí. Maskuju to barevným korektorem pod makeup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27613
5.1.19 21:51

no může to být i špatnou funkcí štítný, mám díky tomu šílené černé a rozlézá se mi to i po tvářích a jakoby z boku směrem do vlasů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1
5.1.19 22:02

@ka2ka Na vyšetření štítný jsem byla a bylo všechno v pořádku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2813
5.1.19 22:06

Dost často to bývá i ve spojitosti s ledvinami. Pijes dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
5.1.19 22:08

To mam taky. Nicim to nemaskuju, zbytecna namaha… Proste jsem se s tim naucila zit. U nas je to teda geneticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1
5.1.19 22:09

@modravlocka právě že piju málo, ale to se teď snažím napravit, tak uvidíne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat