Oblíbené jídlo, když je vám špatně

37131
5.1.19 20:48

Ne, když je mi nemám chuť na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
5.1.19 20:52

Když je mi blbě mívám chuť na přesnídávku, ale pokud je mi hodně blbě, tak je mi všechno fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
5.1.19 20:54
@Hanulínek píše:
Když je mi blbě mívám chuť na přesnídávku, ale pokud je mi hodně blbě, tak je mi všechno fuk.

To je jasný, to já taky na nic. Ale třeba při běžném nachlazení ano. Horká slepičí polévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
5.1.19 20:56

tvarohový koláček s posypkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.1.19 20:57

Me když je špatně, tak vývar. Obvykle hovězí. Ale čistý, bez masa, zeleniny. Jednou týdně ho piju místo jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
5.1.19 20:57

když mi je nic moc, tak si ráda dám česnečku (polívku) nebo earl grey čaj s medem a citronem, někdy přidám zázvor.
Problém je v tom,že když je mi nanic, tak nejsem schopná si to uklohnit, takže buď mi to udělá někdo jinej a nebo si jen zalezu do postele a počkám, až to přejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.1.19 21:02

Hovezi polivka od mamky a kdyz me pak prikreje a poda kapesnik :srdce: :lol:. U mamy se marodi nejlip :)))

Příspěvek upraven 05.01.19 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
5.1.19 21:03

Když mi je špatně od žaludku, jako zvracení atd tak jedině coca cola. Tu jedinou v sobě udržím a i na ni mám chuť. Když mi je zle od nachlazení tak stejně jako tvoje dcera, nic takového nemám. Nemám chuť na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
5.1.19 21:04

Já když jsem nemocná, jako chřipka apod. tak mám chuť na kyselé, třeba kysané zelí, čalamadu, limetky apod. Když mám střevní potíže, tak přesnídávka z lednice. A pak vždy na zeleninovou polívku s česnekem a jarní cibulkou, dávám do ní brambor a vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
6.1.19 09:49

Díky všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10640
7.1.19 08:58

Já také jedině silný vývar slepičí nebo kuřecí, ten postaví na nohy.manžel má vzdycky chuť na nějakou oranžovou limonádu například fantu,holky jedí přesnídávku, každý to má jinak, ale když je mi opravdu zle tak nepolknu vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
7.1.19 10:36
@Plmo píše:
Já také jedině silný vývar slepičí nebo kuřecí, ten postaví na nohy.manžel má vzdycky chuť na nějakou oranžovou limonádu například fantu,holky jedí přesnídávku, každý to má jinak, ale když je mi opravdu zle tak nepolknu vůbec nic.

Já taky myslela třeba nachlazení, únavu třeba po fyzické námaze atd. Je jasný, že při čtyricítkách, zvracení atd. mám chuť tak maximálně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová