Jak odnaučit batole usínat u prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
549
25.5.15 21:56

odnaucit batole usinat u prsa

Ahoj holky, vim ze je zde mnoho takovych zalozenych diskuzi, ale nenasla jsem svuj případ, kdy tedy mame roční dcerku u nas v posteli.Svou postylku ma přirazenou bez bocnice K nasi pposteli. Nemam v umyslu to zatim menit, chci aby tak zustala, ale zajima me kdo to mel podobne nebo stejne a děcko uspaval u prsa a jak a kdy to odnaucil v pripade ze dite zustalo s vami v posteli.Jde to vubec?…Desim se toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
25.5.15 22:01

Nase mlade spi s nami, usina u prsa. neresim.je ji rok. jednou se nejak jinak spat nauci. @Marky983

• Citovat
  • Upravit
7499
25.5.15 22:23

Jo, taky jsem zvědavá, kdy to u nás skončí. Synovi je rok a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
25.5.15 22:27

My jsme skončily asi na 1,5 roce, prostě už jsem nechtěla, tak jí dostal na uspávání tatínek a v pohodě, za tři dny jsem jí uspala už i já bez prsa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@Marky983 mám 18m a usíná u prsa ;) postýlku už nemá, stejně v ní skoro nespal, spí s námi (ale už se mu vyrábí velká postel) počkám s teboiu na odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@Monysek8 píše:
Jo, taky jsem zvědavá, kdy to u nás skončí. Synovi je rok a půl…

joooooo, nejsem sama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.5.15 22:40

Pridavam se do klubu, 20 mesicu, spi s nani v posteli, usne jedine u prsa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
25.5.15 22:56

Měli jsme to stejně - uspávala jsem takhle do cca 20m. Byla jsem v té době už těhotná a zjistila, že má prostě hlad a mlíko jí nestačí, takže dostala flašku a ležela jsem tam s ní. Prsa jsem si přelepila a ukázala bebínko, že to nejde. První asi dva dny si pobékala a usnula pak, potom se to lepšilo a teď je v pohodě. Uspávám tím, že tam s ní ležím, hladím jí, povidám pohádky, zpíívám písničky. To mluvení se mi osvědčilo, že začala poslouchat můj hlas. Když bylo nejhůř, tak jsem i dělala, že spím a dala pokoj, ale to spíš zlobila a vymýšlela blbiny, tak jsem na ni nereagovala a pomohlo to.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
25.5.15 22:57

Kamarádka takhle to uspávání řešila podobně - lahev a přelepit prsa.

Jinak naše nikdy dřív lahev neměla, ale teď jí prostě nic jinýho nezbylo a zvykla si hned. Spíš budu řešit, kdy jí to mlíko omezit.

• Citovat
  • Upravit
Lizaveta
25.5.15 22:57

Starší dcera mi přestala usinat u prsa kolem roku. Ale ne, ze by usnula sama. Lezla mi po hlavě, tahala za vlasy, lezla do kuchyně, zpátky za mnou do postele…i hodinové martyrium. Vedle toho se mi zda usínání mého rok a čtvrt starého druhose u prsa Prochazka růžovým sadem:)

U první jsem se jednoho dne prostě nasr.la (nastvat je slabé slovo), pridelala jsem k postýlce bok, odstrcila ji od manželské, nakojila dceru a strčila ji tam. Lehla jsem si do postele a nahlas četla knížku (ne detskou, svou rozectenou). Uklidnovalo me to a drželo nad vodou, když malá v postýlce rvala jak tur. Po deseti minutách řevu s sebou třikrát flakla o matraci a usnula. Na celou noc. Každý den to bylo rychlejší a po nějakých par týdnech už ji ukládal chlap, nařídila mu přikrýt a vyhnala ho z ložnice. Jo, to byly časy :)

Teď druhose nakojim, odcházím uspavat starší a on ho uspí. Chvilu ho nosí, pak si lehnou do postele a prcek vytuhne. Když uspim malou, tak se za ním přesunu, jelikož v noci kojim. U něho bylo usnuti při kojení moje vysvobozeni, teď už je zvyklý na chlapa.

• Citovat
  • Upravit
7499
25.5.15 22:58

Kdyby se aspoň v noci několikrát nebudil… Radši nedomýšlím, jak ty prsa budou vypadat po odstavení :roll: Ale říkám si, jednou se naštvu, přepne se to ve mně, zavřu kohouty a pápá, mlíčko. Zatím ten impuls úplně nebyl a na jednu stranu si to spolu ještě užíváme. Navíc momentálně moc nejí, trápí ho zoubky, tak ho mlíko drží při životě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
25.5.15 23:03

Jo @Lizaveta zdravé na… hodně pomohlo. Prostě do té doby jsem pořád asi měla v hlavě, že je to ok, ale pak mi ruplo a šlo to :-D když mi leze po hlavě, tak dělám, že spím a uspávám max do 14h, pak má smůlu a je vzhůru až do večera.

V poslední době to celkem pochopila a po obědě spí dobře a dlouho.

Taky se zlepšilo noční buzení, vydrží teď až tak do 4h ráno, kdy má hlad na mlíko. Když béká v noci hlady, má smůlu, dostane max vodu. Občas béká kvůli snům nebo přeleželé ručičce, ale stačí pohladit, chytnout za ruku, že ví, že tam jsem.

• Citovat
  • Upravit
Lizaveta
25.5.15 23:52

A teď jsem si vzpomnela. Musela jsem strávit nedavno jednu noc v nemocnici. Myslíte, ze druhos přes noc umřel hlady nebo nespal? Vzbudil se jen dvakrát, dostal prej vodu a tatínek nu vyprávěl o dvou nalevajicich se prsou, která bude moct ráno vyzunknout do dna :mrgreen:

Teď přemýšlím, proc jsem toho nevyuzila…jo, chlap tvrdil, ze takhle jednorazove to jde vstávat v noci, ale delší dobu asi ne, asi by prej byl v práci nepouzitelnej. Hm, ja už si takhle ficim třetím rokem… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2453
26.5.15 02:05

Jsem v tom s vámi holky! syn ma rok a pul, je s nami v posteli, usina jedine u prsa. v noci se obvykle jednou vzbudi, pak ještě brzy rano, prisunu kozu, cucne si a spime dal :lol: nijak zvlast mi to nevadi, mame to tak od narozeni, takze jsem vlastne nikdy k nemu nevstávala. jak pohodlne ;) ale na podzim cekame druhé, takze to musíme resit. kupujeme postel a postehuje se vedle do pokoje. doufam, ze to všichni ve zdravi prezijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.5.15 07:34

V patnácti měsících prospala první celou noc, od roka a půl spala celé noci pravidelně, pak ještě tak rok usínala u prsa, tedy někdy jo, někdy ne, asi podle nálady, mě to nevadilo, bylo to rychlý. Pak jsem jednoho dne řekla, že mlíčko není a ona hm není a bylo to. A druhý den už jsem jí ho ani nenabídla, ani si nevzpomněla, chvíli mě to skoro mrzelo, ale pak jsem si prostě řekla, že je to vlastně skvělý, že jsem nemusela podstupovat žádný pro mě traumatizující vyřvávání nebo odjezdy z domu. Jinak spí stále v mé posteli, to na to žádný vliv nemělo. Jediný kdy kvůli prsu řvala bylo po nemoci, při které se kojila furt a jak byla zdravá, tak jsem jí to zkrouhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí