Cestování v postýlce - větší postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
6.5.15 22:08

Cestování v postýlce - větší postýlka

Ahoj maminky:) chtěla jsem se zeptat zda některá z vás řešila stejný problém. Náš syn má 15 měsíců, ovšem na svůj věk je mnohem větší (90cm). Jde o to, že v noci začal cestovat v postýlce a příjde mi, že se tím více budí. Párkrát když spal se mnou na velké posteli mi přišel klidnější (tolik se nebudil). Potřebuje tedy větší postel. Jenže mi na klasickou postel bez šprušlí příjde ještě malý, mám strach že by přepadl i přes zábranu. Řešila jste to některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
6.5.15 22:14

@MarketG Já mám zkušenost, že až kolem 20 měs začnou děti cestovat trochu méně, mimochodem u nás tomu napomohl i polštářek, všimla jsem si, že si vždy lehá na peřinu, takže jsme pořídili nízký polštář a spí více na něm. A taky ti teď prcek už neporoste tak rychle, v klasické postýlce se dá spát cca do 3 let, pokud je potřeba. Do velké postele u nás doma děti šly až kolem 2. roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
6.5.15 22:15

Kamaradka ma syna jen na matraci, takze se nic nedeje, kdyz se skuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.5.15 22:19

Nemyslim, ze ti s tim pomuze vetsi postel. jestli se budi ze narazi na sprusle, tak pak bude narazet do zdi nebo do zabrany pripadne prepadne uplne :lol:
ony fakt deti casem cestovat prestanou a ten polstarek muze pomoc. i kdyz mi sem tam cestuje i syn 2,5r, nekdy se probudi s nohama na polstarku. je doted v postylce, protoze tam je spokojeny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.5.15 22:20
@vrtulka78 píše:
Kamaradka ma syna jen na matraci, takze se nic nedeje, kdyz se skuli.

ja bych spis u tak maleho ditete (tech 15m) mela strach, ze se nekam sam vyda, kdyz budu spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.15 22:21
@zuzkasim píše:
@MarketG Já mám zkušenost, že až kolem 20 měs začnou děti cestovat trochu méně, mimochodem u nás tomu napomohl i polštářek, všimla jsem si, že si vždy lehá na peřinu, takže jsme pořídili nízký polštář a spí více na něm. A taky ti teď prcek už neporoste tak rychle, v klasické postýlce se dá spát cca do 3 let, pokud je potřeba. Do velké postele u nás doma děti šly až kolem 2. roku.

Polštářek jsme chvíli měli, ale nepříšlo mi to jako velká změna:( Tak ještě 5měsíců… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.15 22:22

Vydat by se moc neměl kam spí se mnou v pokoji a dveře jsou zavřené (nedosáhne na ně, zatím…) spíš mám obavy, že se z té matrace skulí a je po klidném spaní tak samo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
6.5.15 22:24

Nevím, jak to funguje u ostatních, ale můj čtyřleťák se občas budí do teď, i když má svou velkou postel se zábranou. Když přijde k nám do postele v ložnici, tak spí taky mnohem klidněji. Ale není to postelí, ale tím, že nás má vedle sebe. Rád se tulí a pak spí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.5.15 22:32

Náš malý spí v cestovní postýlce, tam se nárazem o nic nebudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
6.5.15 23:29

@MarketG Syna jsme v 16ti měsících dávali do velké postele. Na boku měl zábranu, jaká bývá na palandách, takže přes celou délku, jen asi 0,5m mezera na kraji, kterou slézal dolů. Nikam nepřepadával..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
6.5.15 23:32

@MarketG tahle postel, ale napřed normáně na zemi, ne jako patrová.. ale ty zábrany tam měla kolem dokola jako patří na tu patrovku
 http://www.domestav.cz/…rove-postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
6.5.15 23:41
@MarketG píše:
Ahoj maminky:) chtěla jsem se zeptat zda některá z vás řešila stejný problém. Náš syn má 15 měsíců, ovšem na svůj věk je mnohem větší (90cm). Jde o to, že v noci začal cestovat v postýlce a příjde mi, že se tím více budí. Párkrát když spal se mnou na velké posteli mi přišel klidnější (tolik se nebudil). Potřebuje tedy větší postel. Jenže mi na klasickou postel bez šprušlí příjde ještě malý, mám strach že by přepadl i přes zábranu. Řešila jste to některá z vás?

Podle mě nepotřebuje větší postel, to že byl s tebou ve tvé posteli klidnější mi přijde normální. Dej tam mantinel kolem dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
7.5.15 00:08

@MarketG Nas maly (o prazdninach bude mit 2r) putuje porad, je taky vyssi postavy, nekdy je otlaceny od sprusle, ale v postylce je zatim male a vyspi se. Mame tedy par cm k dobru, je trosku vetsi nez klasika. Kdyz ho necham u nas, tak se nevyspime, preleza nas, strasne se mele behem noci. Kdyz jsem videla na navsteve velkou futonovou matraci na zemi, tak jsem ji zkusila vyuzit misto cestovni postylky, pak taky nizkou vysunovaci postel bez zabrany. Oboje tragedie, maly prelezal, nekolikrat za noc jsem ho sbirala visiciho pres nejakou hranu, prese me nebo z koberce daleko od luzka. Takze planuji mezi 2. a 3. rokem resit velkou postel se zabranou. V soucasnosti uz, kdyz se snazi syn prelezt pri ukladani ke spani pres bocnici ke me, coz neni casto, ho lehce pridrzim u nej v postylce a septam mu, ze ma svou postylku a maminka taky svou a at hezky spinka u sebe, akceptuje to, stejny postup bych pouzila, pokud by mel tendenci vylezat z velke postele se zabranou. Nevim, nakolik to pujde u mensiho ditka, ale snad ano.

Jeste me napada k velikosti vasi stavajici postylky - urcite i par cm bude hrat roli, u mych rodicu byla starsi postylka mensich rozmeru, nez je dnes standard, a syn v ni vydrzel v prvnim roce, pak nekdy na dalsi navsteve v ni stale narazel, nespal, vykukoval, prestali jsme ji pouzivat. V cestovni 1mx1m a nasi trochu vetsi tyto potize nejsou. Doporucila bych ti tedy zvazit velkou postel se zabranou, pripadne pod ni jeste davat duchnu, nez si syn zvykne. Pripadne zkusit nejdriv nekde na navsteve. Na cestovani cest. postylku vetsiho rozmeru.

Dej sem pak vedet jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.5.15 01:07

Starsi holka taky cestovala a tak sla v 18 mes do rostouci postele. Zabranu nemela, jen matraci pres posteli a stalo se vsehovsudy 2×, ze prepadla, jinak spala klidneji. A jak pise @zuzkasim pomohl.

No a mladsi bude podobny format, do postylky ji polozim na dylku a pokazde ji najdu napric postylky, s nohama na mantinelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.5.15 07:47

Potrebuje mantinel okolo cele postylky ;) Starsi dcera byla v male postylce do 3 let (merila 103cm), mladsi 2,5 leta, 98cm vysoka je take stale v male postylce. Ano, cestuje za noc x-krat kolem dokola a hrozne rada spi s hlavou nacpanou v rohu. Ale jak ma mantinel, tak se neboucha a nevadi to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí