Odnaučovací dudlík

50
30.11.11 19:55

Odnaučovací dudlík

Ahoj, dneska jsem si vzpomněla na náš odnaučovací dudlík z Neměcka. Třeba někomu poradím. Dcerka se nechtěla vzdát dudlíku, byl to fakt boj, pak jsem přes jednu dentální firmu zakoupila tzv. odnaučovací dudlík a po měsíci bylo vše vyřešeno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1764
30.11.11 19:56

My jsme to vyřešili tak, že nám ho ptáček s broučkem ukousli a bylo po dudlíku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.11.11 20:01

Ani nevím že neco takového existuje :D

• Citovat
  • Upravit
46669
30.11.11 20:03

My jsme to vyřešili tak, že jsem ho sebrala a bylo to. Sice dva dny protestoval, ale jinak ok! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.11.11 20:15

Ahoj,my jsme teď asi 14 dní bez dudlíku.Náš dvouletej Adámek se ho taky vůbc nechtěl vzdát.Navíc poslední dobou už ho vyžadoval i přes den a bez něj byl pěknej protiva.Jednoho dne se dudel prostě jako ztratil.Dělala jsem,že ho strašně hledám,ale prostě není k nalezení.Řekla jsem malýmu,že asi odešel na vandr.Samozřejmě se to neobešlo bez pláče,odpoledne už neusne(přesto ho večer nedostaneme do postele dřív než v devět :zed: )a to večerní uspávání se nám taky docela protáhlo-někdy usne třeba až v jedenáct 8o .Chce to trpělivost.Je to teda dva týdny a Adámek už si na cumel ani nevzpomene.Dokonce,když se ho babička zeptala jestli má ještě dudlík,řekl vážně:„Šel na vandr babičko.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
30.11.11 20:15

já jsem prostě jedno ráno dudlík nedala a bylo :)
sice mě to stálo ten den pár hysterických řevů, ale druhý den byl dudlík zapomenut :lol:
vůbec nevím, že něco jako odnaučovací dudlík je :nevim: mamka mně jako batoleti prý ustřihávala konec savičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
30.11.11 20:33

Co to je? To mě zajímá, je to u nás celkem aktuální. Já ho ustřihla, celá bambule je pryč a zatím bez efektu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
30.11.11 20:33

A na jakém principu ten odnaučovací dudlík funguje?
Jsem jen zvědavá, děti mám dávno bez dudlíku. Starší ho odložil sám od sebe v 10 měsících,mladší ho neměla vůbec.
Nikde nevidím žádný odkaz, tak co je to za zázrak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.11.11 20:53

Taky by mě zajímalo, jak funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
30.11.11 20:53

Taky by mě zajímalo víc info nebo odkaz o tom odnaučovacím dudlíku.My s dudlíkem zrovna teď bojujeme a nemůžeme se ho nějak vzdát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.11.11 21:00

Já zkoušela sebrat a po 4 dnech jsme s manželem vyčerpáním podlehli a vrátili :oops: takže sem s odkazem prosím :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
30.11.11 21:04
kokos píše:
Já zkoušela sebrat a po 4 dnech jsme s manželem vyčerpáním podlehli a vrátili :oops: takže sem s odkazem prosím :idea:

Taky jsme zkoušeli sebrat,ale nedalo se to vydržet,takže jsme museli vrátit :nevim: Jsou nám 2 roky a nevím,jak na to,aby jsme se ho zbavili,
teď ho začíná chtít i přes den 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.11.11 22:19

Mě by to taky zajímalo. U starší dcery jsme ji (ale až ve víc jak 2,5 letech) přesvědčili, aby ho dobrovolně vyměnila s Ježíškem za kolo a miminko (panenku). Ještě tu noc ale proplakala, že chce zpátky dudlíček a že vrátí všechny dárky. Hned ráno ale obrátila a pak si na dudlík ani nevzpomněla. Ovšem přestala spát přes den, takže u mladší to dřív zkoušet taky nechci (její denní spaní mi za rychlé oddudlíkování nestojí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.11.11 22:22

U nás starší nedudal, tudíž jsem tohle zatím řešit nemusela, mladší má 6m, tak nevím, zda nezkusit dudlík odnaučit hned? Podle Karpa by se měl dudlík sebrat právě po tom půlroce, že k němu dítě nemá ještě vztah, ale bojim, ucpávání dudlíkem je totiž tááák pohodlné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
30.11.11 22:36
Gladys píše:
U nás starší nedudal, tudíž jsem tohle zatím řešit nemusela, mladší má 6m, tak nevím, zda nezkusit dudlík odnaučit hned? Podle Karpa by se měl dudlík sebrat právě po tom půlroce, že k němu dítě nemá ještě vztah, ale bojim, ucpávání dudlíkem je totiž tááák pohodlné

já do 2 let nikomu žádnej dudlík nedám :lol:
je to šetřič nervů, neumím si teď nějak mojí existenci bez něj představit :lol:
a pak ho prostě sebereš a je to :)
u nás to šlo a to byl kluk extra velkej závislák, měl ho pak i přes den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení