Odnaučovací dudlík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
1.12.11 22:32

Maminky vidím,že nás je hodně 8o .Naše malá má 27 měsíců a stále má dudlík,vyžaduje si ho i přes den a když jí ho nedám a nebo řeknu že ho necháme druhému miminku,jelikož druhé čekáme tak dělá scény jako hrom :zed: !Je to opravdu k nevydržení když jí ho nedáme,ale je pravda že i já jsem nervozní když ho nemáme po ruce a malá začne vymýšlet :oops: .Musíme s manžou něco vymyslet :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
1.12.11 22:41

Zakladatelko, tak proc nas nepoucis o odvykacim dudliku? Vzdyt jsou tady i maminy, kterym by se to dost hodilo :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.12.11 22:45
faldy píše:
Zakladatelko, tak proc nas nepoucis o odvykacim dudliku? Vzdyt jsou tady i maminy, kterym by se to dost hodilo :-O

Ano ano,čekám na nějaké informace o tomto dudlíku a furt nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.12.11 23:05

zakladatelko

Byla by jsi tak hodná a poslala nám třeba odkaz?Taky by jsme se rádi zbavili dudlíku…Děkujeme :mavam:

• Citovat
  • Upravit
416
2.12.11 22:21

Tak se asi o odnaučovacím dudlíku nedozvíme :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.12.11 10:35
kmondice píše:
Ahoj, dneska jsem si vzpomněla na náš odnaučovací dudlík z Neměcka. Třeba někomu poradím. Dcerka se nechtěla vzdát dudlíku, byl to fakt boj, pak jsem přes jednu dentální firmu zakoupila tzv. odnaučovací dudlík a po měsíci bylo vše vyřešeno.....

Tak poraď, však tu na to každý čeká ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
3.12.11 11:08
maminka22 píše:
Maminky vidím,že nás je hodně 8o .Naše malá má 27 měsíců a stále má dudlík,vyžaduje si ho i přes den a když jí ho nedám a nebo řeknu že ho necháme druhému miminku,jelikož druhé čekáme tak dělá scény jako hrom :zed: !Je to opravdu k nevydržení když jí ho nedáme,ale je pravda že i já jsem nervozní když ho nemáme po ruce a malá začne vymýšlet :oops: .Musíme s manžou něco vymyslet :nevim: .

dvojčata se mi narodila, když bylo klukovi 22měs a musím říct, že se to co se týče dudlíku po narození kluků dost zhoršilo..jak dudlík viděl u mimin, tak ho chtěl přes den nonstop :zed: jinak řev :roll:
pár dní po druhých narozkách jsem mu ho prostě jedno ráno nedala..
první řev byl asi 2hodinovej, kdy absolutně nešel utišit, válel se po zemi, nechtěl být u mě ani sám a opravdu vydržel řvát hodně dlouho..pořád jsem mu opakovala, že už je velikej kluk a dudlík už velký kluci nemaj a dudlík prostě NENÍ..po těch 2hodinách se na mě už skoro apaticky podíval a v klidu řekl- Dudlík není. A přestal řvát :lol: :nevim: :nevim:
pak si ještě ten den asi 2krát pobrečel, ale jen chvilinku, pochopil, že prostě dudlík nebude a od té doby je klid..
a to byl opravdu megazávisláček, odnaučování mě strašilo i ve spánku :lol:
třeba to pomůže..
když se dudlík sebere, tak se už nesmí vyměknout a vrátit ho..kompromisy jen na noc jsou taky na nic, prostě sebrat a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
3.12.11 11:11

koukám že odnaučovací dudlík je celkem záhada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.2.12 10:38

Stále nic? :( Taky by mě to moc zajímalo. Jsou nám 2 roky, ve 3 jdem snad do školky,pokud bude místo :? , a nějak se bojím s odnaučováním začít. Asi pohodlnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.2.12 11:55

Ahoj holky, vím, že je asi ještě brzy, ale mám 8 měsíčního syna a na dudlíku nějak moc nelpí. Jen u spaní ho musí mít. Kdy je dobré začít s odnaučováním? Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.2.12 12:15
tyrkai píše:
Ahoj holky, vím, že je asi ještě brzy, ale mám 8 měsíčního syna a na dudlíku nějak moc nelpí. Jen u spaní ho musí mít. Kdy je dobré začít s odnaučováním? Díky za rady :)

V tomto věku jsem dala holce jiný tvar dudlíku než byla zvyklá, vrátila mě ho do ruky a bylo oddudlíkováno :mrgreen: Zkoušela jsem to i u druhého dítka a neklaplo to, akorát máme jiný dudlík :zed: Ale u něj jsem to zkoušela až v roce a půl. Ale řešit to budu až bude mít všechny zuby, některé noci jsem za dudlík nesmírně vděčná. Přes den ho nevyžaduje a po usnutí mu ho vyndám z pusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.2.12 16:28

Tak malej má zatím jen jeden a to ještě ani né pořádně venku. V noci mu sám vypadne ven a neprobouzí se kvůli tomu. Takže nevím, jestli to vůbec stojí za námahu ho to nějak mermomocí onaučovat a nebo s tím seknout úplně a pro vždy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 18:31

čím dřív tím líp. moje dcerka měla jeden oblíbený a ten samozřejmě zpuchřel, praskl a bylo po dudání. Pak si teda s tím zbytkam v postýlce aspoň hrála,ale vzala to v poho. Jiný nechtěla. :) Zatím co ale můj 2letý synáček se ho vzdát nechce a já zatím nemám nervy na to,abych mu ho sebrala. Asi pohodlnost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.2.12 18:43
tyrkai píše:
Tak malej má zatím jen jeden a to ještě ani né pořádně venku. V noci mu sám vypadne ven a neprobouzí se kvůli tomu. Takže nevím, jestli to vůbec stojí za námahu ho to nějak mermomocí onaučovat a nebo s tím seknout úplně a pro vždy. :nevim:

Vsak zkus a uvidis, za to nic nedas. Jak pisu u holky to bylo v pohode, a ta teda spala dobre i u zubu. Ale kluk to je des, kdyz ne zuby, tak rymecka… :-) No a pohodlna jsem asi taky, spis me vadi ze ma jeste furt plinky, ty lezou do penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.2.12 07:55

no tak já to teda zkusím, ikdyž možná polevím, ale tak asi mám teda dost času na zkoušení :think: díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí