Odplenkovani ve 2 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
10.11.24 16:08

Odplenkovani ve 2 letech

Krásnou neděli Vsem :) :)
Chci se zeptat vím že každé dítě je jiné, ale zajímají mě názory. V kolika ste byli úspěšní s odplenkovanim? U staršího syna to byla hračka ten už byl po 2 roce bez plen…
U druhého syna teď bojujeme. V červenci mu byli dva roky..Velmi dobře si uvědomuje že cura i kaká. Sam mě na to upozorní že dělá eee
Nicméně jakmile ho posadim na nočník tak řev…A to jsem schválně pořídila ten hrací… :nevim: Nechci ho do toho vyloženě nutit.Tak ho na něj zkouším posadit 1-2 x do týdne abych mu neudělala blok…
Myslela jsem si že třeba mu bude stolice vadit v plene ale nevadí. :zed:
Děkuji předem za nějaké typy. :) Hezký zbytek nedele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22321
10.11.24 16:18

Starsi se odplenkoval ve 2,5 na curani a jeste se skoro do 3 pokakaval. Mladsi se odplenkoval komplet ve 2. Kazdy dite je jine a musi to dozrat. Uplne to neurychlis. Zkus treba nehraci a nebo zachod s redukci. Fajn mi prijdou ty knizky s touto tematikou. Pro dite, co ma rado knizky. Pak treba lentilku za vycurani-pozitivni motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
10.11.24 16:25

První ve 2 a druhý ve 3,5 a mohla jsem se třeba stavět na hlavu. Nočník odmítal úplně, chodí na záchod s prkynkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
10.11.24 16:43

Já bych ráda navázala na téma ale s trochu jiným dotazem. Dcera 2 roky (přesněji 26 měsíců) když je přes den bez plenky a kalhot, tak si na nocnik během dne doběhne kdykoliv potřebuje. Odpolední spánek zvládá také bez plenky a na noc ji ještě má.
Problém nastává ve chvíli, kdy dostane kalhotky (klasické) nebo kraťasy/legíny. To vždy začne čůrat a jakmile ji to teče po noze, utíká na nočník. Jinak na nocnik se naučila během 14 dnů. Stačilo jednou vychytat kdy bude čůrat, posadit, pochválit a od té doby si na nej chodila sama.

Trvá to asi týden co to zkouší přes den v kalhotkách. Jak dlouho to trvalo vašim dětem, než zvládli byt bez plenky oblečený?
Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16152
10.11.24 17:13

Syn má 2 roky a 2 měsíce. Když má holý zadek, chodí na nočník. Jinak vše do plenky, nebo učících slipů. Takže začínáme vysvětlovat, že musí slipy sundat a pak sednout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
10.11.24 17:18

Dcera začala od 2,5 roku. Sem tam nehoda. Od necelých 3 let přes den bez nehod. Na noc ještě plínku má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
10.11.24 18:11

Od 2 let přesně, nicméně má 2 roky a 10m a na noc plenku stále má.
Prostě ji to čůrání neprobudí.

@zuzanka320 dceři to trvalo asi těch 14 dní, ale pak třeba ještě další měsíc s občasnými nehodami, nebo si sedla na nočník v kalhotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
10.11.24 18:11

Cca v těch 2 letech. Všichni tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
10.11.24 19:21

Obě děti ve 2 a tři čtvrtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
10.11.24 19:33

Dcera to zvládla v létě před druhými narozeninami. Na nočníku se prohýbala a řvala, nikdy na něm nevydržela sedět, pořád někde běhala, tak čůrala do travičky na kytičky a pak na wc s redukcí. Šlo to hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
10.11.24 21:28

Taky jsme měli v červenci 2 roky. Odplenkovat se nám podařilo asi v září. Nočník nám tu stál už půl roku a malý se najednou sám rozhodl a začal tam chodit. Nechala bych to na něm. Na noc stále plenku máme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step