Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak mě teda napadá jenom Rohlenka za Brnem. Je tam mekáč a k tomu to jejich hřišťátko ![]()
Zrovna nedavno jsem jela z Prahy do Beskyd a v tom Mekaci za Brnem jsem detem stavela, najedli se a parkrat se sklouzli a byli spokojeny a cestu v pohode vydrzeli
detem je 7 a 4
Díky za první tip
potřebujeme něco alespoň trochu kulturního, aby si malá protáhla nohy, nebyl tam moc bordel, šrumec a taky
@Ariadne a ještě v Buchlovských horách motorest Samota, tam je to vhodné pro děti, trampolína, prolézačky, prostě různé atrakce pro děti. Ovšem to už není na D1.
… tak hlavně ne poslední benzínka před Brnem (Agip), tam nám vloni vykradli auto…
Za bílého dne, stačilo jim k tomu 20 minut, tj. jedno kafe a dítěti jogurt a rychle dál…
Ve směru z Prahy na Brno stavíme na Měříně (McDonald + Shell) - je to cca 60 km před Brnem. Rohlenka bývá strašlivě plná.
Nechci tady šířit poplašné zprávy, ale mám pocit, že na Rohlenku se teď z dálnice nedá sjet. Jinak ve Slavkově jsou zrovna tenhle víkend Svatourbanské hody a pouť, tak tam by se děti povozily až až ![]()
Edit: uteklo mi velké R ![]()
@neumisa super díky ![]()
@kopretina11 hmm tak to by mělo být nějaké aktuální dopravní info, abychom se před cestou mrkli, jestli někde něco není
@Ariadne píše:
v Jihlavě jsme vždy stavěli, když jsme jeli sami, ale tam je jen benzinka a možná v ní restaurace. Hele tak my přijedeme k vám na odpočívadlo
No vždyť, jak myslíš, že jsem to myslela
Náhodou jsme od dálnice kousek ![]()
@Ariadne Omlouvám se, teď jsem schválně koukala na dopravní info a na Rohlenku už by to mělo být otevřené.
Minulý víkend, to bylo ještě zavřené
@RadkaCh jak se jmenuje ta vaše vesnička?
Ještě mi doporučili známý nějaký mekáč před sjezdem na Havlíčkův Brod? Je to ten Měřín?
Pěkný večer,
za týden jedeme na prodloužený víkend na Moravu a čeká nás 400km cesta. Částečně po D1 a pak přes Slavkov na Uherský Brod a dál do Bílých Karpat. Na téhle silnici moc odpočívadel nečekáme, ale na D1 budeme dělat taky přestávky a hodil by se nám nějaký tip na dobrou restauraci, Mekáč nebo hřiště pro dvouleté dítě, kde by si trochu mohla pohrát. Kdyby šlo i o nějakou dobrou benzinu, tak taky dobrý
Díky všem