Odpolední spánek

Anonymní
28.2.12 14:59

odpolední spánek

Ahojky :mavam:
chtěla bych se zeptat,co si myslíte o dlouhym spánku přes den? malýmu jsou 3 měsíce,vydrží bejt přes den vzhůru max 2 hodiny pak třeba na hodinku usne a to je takhle celý den.Odpoledne teda vydrží spát v kočáře třeba 3 hodiny.Spí tak od 22h do půl osmý.Je to tak dobře?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
28.2.12 15:10

kéeeeež bych měla taky takový miminko :-) zatim jsem teprve v očekávání ale mám hruzu že budu mít nespavce protivu - sama jsem nespavec..a k tvý otázce jestli je to dobře - nevím proč by nebylo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.2.12 15:14

Mně to přijde úplně v pohodě. Máš zlaté dítko :) Některá miminka spí míň některá víc, tady se to nedělí na dobře a špatně :D

Příspěvek upraven 28.02.12 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
28.2.12 15:14

Co je dobře?Dobře je to,co chce miminko ;) !!!
Máme to taky jako vy ;) !Po kojení přes den max 2hodiny a pak zývačka+následné hajání od 0,5hod. až po 5hodin vkuse :mrgreen: !
Noční spaní máte luxusní :palec: - to my máme 1-2× buzení na kojení,ikdyž to už se tedˇ redukuje :dance: a dá těch 5-6hodin vkuse i v noci…
Zatím to neřeším,malá i já jsme spokojené :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
28.2.12 15:18

Každý mimi to má jinak. Můj starší syn spal od půl 12 až třeba do pěti odpoledne v kuse, musela jsem ho kolikrát i budit, jak mě prsa bolely. Pak jsem se u mladšího těšila, že to bude stejný a prd, spal chvíli dopol a chvíli odpol. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
28.2.12 15:26
Paoloska píše:
Každý mimi to má jinak. Můj starší syn spal od půl 12 až třeba do pěti odpoledne v kuse, musela jsem ho kolikrát i budit, jak mě prsa bolely. Pak jsem se u mladšího těšila, že to bude stejný a prd, spal chvíli dopol a chvíli odpol. ;)

No,já ji taky pak už budím,bo by mi prsa explodovala :mrgreen: !!!Trošku „nevýhoda“ kojení,ale to je maličkost,v noci je i 5hodin na spaní pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
28.2.12 15:33

malá mi taky hodně spinká přes den, nechávám ji vzhůru max. 2hodiny a potom spinká většinou 2-5hodin, takže někdy stihneme 2 nebo 3 denní spánky
v noci spinká od 19-8 většinou s dvěma přestávkama na kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4771
28.2.12 15:33

Ahoj, mě malej taky spinkával přes den hodně. Vydržel maximálně 2 hoďky vzhuru. V noci jsem ho teda budila, prvně protože byl nedonošenej a na mlíčko se prostě nebudil (první měsíc spal téměř v kuse), a pak už se zvyku :zed:.
Buď ráda, že tak spinká. Aspon načerpáš síly a až bude větší ještě budeš vzpomínat jak byl hodný a pokud přibývá, tak myslím, že je vše OK :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
28.2.12 15:57

Ahoj,
přesně jak píšou ostatní-2hodky vzhůru-1hodka spánku a pak kojo…a tak pořád okola.
V noci hodňoučká od 20-5 s dvěma pauzami na kojo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí