Dávat miminku čajíčky?

358
28.2.12 12:34

dávat miminku čajíčky

ahoj holky, miminku mýmu je 6 dní, je dobré vařit mu nějaké čajíčky? kojím, tak nevím, jeslti i čajíčky jsou vhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1446
28.2.12 12:35

Pokud kojíš, tak je zbytečné dávat čaje. Má dostatek tekutin z mléka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
28.2.12 12:37

jestli kojíš,tak ne:)bud rada ze mas mlicko a ze muzes kojit,vcera jsme meli prednasku o kojeni a na tohle kladla sestřička důraz:) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
28.2.12 12:38

Pokud plně kojíš, tak je to zcela zbytečné.

S vodu/čajíkem má, dle mého názoru, smysl začít, až začneš příkrmy. Tak po jídle dát hrníček s troškou převařené vody apod.

Já jsem kojila obě děti 13 měsíců a v podstatě co jsem kojila, tak ani nechtěli nic pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
28.2.12 12:44

ahoj, jak psaly holky, dokud plně kojíš, není třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.2.12 12:44

Ja teda kojim a caje davam. Maly trpi na prdiky a caj je na ne lepsi nez kapicky. Delam mu feniklovy sackovy, plus kdyz mu nejde kajdit, tak mu dam hermanek a jde t samo.

• Citovat
  • Upravit
4989
28.2.12 12:45

neni to zbytecne, ale zacala bych dele 4,5 mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.2.12 12:45

dala jsem asi 3× pár lžiček, když měl velké bolení bříška a nešlo ho nijak utišit. Jinak je to zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
4989
28.2.12 12:49
Billi píše:
Ja teda kojim a caje davam. Maly trpi na prdiky a caj je na ne lepsi nez kapicky. Delam mu feniklovy sackovy, plus kdyz mu nejde kajdit, tak mu dam hermanek a jde t samo.

jj urcite je to lepsi nez kapky, na cajich neni nic spatneho. naopak. miminku jen prospejou. delaji se fenyklove, na posileni imunity, na kasel, na nachlazeni…100% lepsi nez leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.2.12 12:50

Ahoj, jak všichni píšou, je to zbytečné když kojíš…
Na druhou stranu - nic se nestane, pokud mu čaj dáš. Když jsme byli my malí, tak jsme dostávali čaj, spali jsme na břichu, a žijeme. Fakt je ten, že potřeba to není.
Já dávám malému pár lžiček fenyklového čaje Hipp na prdíky. Lepší varianta je, že ten čaj pije maminka a mimčo si to vezme z mléka, ale mně ten čaj prostě nedělá dobře - resp. jsem po něm nafouklá jak balon ačkoliv na to normálně netrpím, tak zkrátka dostane pár lžiček prcek a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.2.12 12:50

Nedavat nic kdyz kojis!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.2.12 12:52

Pár lžiček bych dávala..aby ses za pár měsíců neocitla v diskuzi na téma, že miminko přikrmuješ a nechce pít..no bodejť, když není navyklé..a že těch diskuzí je tu požehnaně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.2.12 12:53
lyrica píše:
Pár lžiček bych dávala..aby ses za pár měsíců neocitla v diskuzi na téma, že miminko přikrmuješ a nechce pít..no bodejť, když není navyklé..a že těch diskuzí je tu požehnaně..

presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.2.12 13:03
Petrlis píše:
Pokud kojíš, tak je zbytečné dávat čaje. Má dostatek tekutin z mléka. :)

tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.2.12 13:22

Já jsem plně kojila do půl roku, pak jsem začal přikrmovat, ale ještě stále bylo kojení hlavní. Současně s tím jsem začala malé nabízet lahvičku s pitím. Vzala ji namilost za cca 2 měsíce. Čím míň jsme kojili, tím víc si pila sama. Je to normální,musí si zvyknout na něco co neznají. S příkrmy se taky začíná postupně a nedáváme hned svíčkovou.Koj, je to to nejlepší, co můžeš svému dítěti nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí